НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: «Ураган» і «Вільхівці» здобувають по другій перемозі, результати недільних матчів 2-го туру



Сьогодні, 18 вересня, відбулись чергові матчі 2-го туру чемпіонату області, окрім поєдинок в Долині між місцевим «Нафтовиком» і «Гардою», який не відбувся через складні погодні умови.

У Коломиї ФК «Вільхівці» здобули другу перемогу в цьому сезоні перегравши місцеве «Покуття». У першому таймі команда Андрія Нестерука відзначилась двічі, на що господарі не змогли відповісти забитими голами. Неймовірний гол з дальньої відстані забив Василь Блащук, який виконуючи штрафний удар застав у розплох кіпера господарів Василя Заверуху – 0:1. Подвоїв рахунок, який і став підсумковим результатом Олександр Нестерук. 0:2 – «Вільхівці» впевнено входять у новий сезон.

Першу перемогу здобувають брошнів-осадські «Карпати». У домашньому «карпатському дербі» господарі не мали проблем з кутською командою. У першому таймі на голи Володимира Федоровича і Сергія Корвацького гості відповіли влучним ударом Івана Луканюка – 2:1. По перерві брошнів-осадські «Карпати» закріпили свою перевагу. Спочатку Тарас Воробець, а в кінці матчу Ігор Завадецький встановили остаточний результат – 4:1.

У Серафинцях зустрілись тріумфатори 1-го туру – «Пробій» приймав черніївський «Ураган». У напруженій боротьбі, яка тривала до останньої секунди, розв’язка відбулась у компенсований до матчу час. «Пробій» штурмував ворота Миколи Плетеницького, і в одному з розіграшів від кутового прапорця отримали контратаку на свої ворота. Назарій Данів вибив м’яч з карного майданчика ближче до центра поля, де «круглого» підхопив Ярослав Галян і протягнувши його до входу у штрафний майданчик суперника, віддав паралельну передачу на Романа Кордобу. Той розібрався із захисником і завдав прицільного удару у дальній нижній кут воріт Юрія Кисилиці – 0:1.

Чемпіонат Івано-Франківської області, 2 тур, 18 вересня

«Покуття» (Коломия) – ФК «Вільхівці» – 0:2
Голи: Блащук (14), Нестерук (25)

«Карпати» (Брошнів-Осада) – «Карпати» (Кути) – 4:1
Голи: Федорович (14), Корвацький (32), Воробець (63), Завадецький (85) – Луканюк І. (39)

«Пробій» (Городенка) – «Ураган» (Черніїв) – 0:1
Гол: Кордоба (90+2)

«Нафтовик» (Долина) – «Гарда» (Калуш)перенесено

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!