НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: «Благо-Юність» переграє одного з конкурентів



17 вересня в Івано-Франківську на стадіоні «Гірка» відбувся матч 2 туру чемпіонату області між «Прикарпаття-Тепловиком» і «Благо-Юністю». До поєдинку команди підійшли з протилежними здобутками у минулому, 1-му турі: підопічні Віктора Данищука святкували перемогу над кутськими «Карпатами», а верхнянці несподівано поступилися «Нафтовику».

У сьогоднішньому поєдинку команди були щедрими на забиті голи, по три кожна з команд. Але рахунок після фінального свистка зафіксовано на користь гостей.

Першими забивали івано-франківці. Рудальський відкинув головою вперед на Павлюка, який виграв боротьбу у двох оборонців і прошив Семеніва у рамці воріт – 1:0. За кілька хвилин Ємельянов прострілив з правого флангу у штрафну суперника, де Дмитрук «відібрав» гол у Москалика, випередивши того, але зрізав м’яч у власні ворота – 1:1. В середині першого тайму Ємельянов навісив з того ж правого флангу на ближню стійку, а Куртяник головою замкнув передачу від партнера – 1:2.

По перерві розвинув перевагу «Благо-Юності» Мордас, який після сейву Бобинця виявився спритнішим на добиванні – 1:3.

В кінці матчу команди розмінялися взяттям воріт. Спочатку Москалик з флангової передачі Ємельянова (цього разу з лівого) відправив м’яч у сітку воріт господарів – 1:4, доречі в Ємельянова – третій асист у поєдинку, а за хвилину до кінця основного часу Павлюк на добиванні оформив дубль, чим поміг «Прикарпаттю-Тепловику» уникнути домашнього розгрому. 2:4 – «Благо-Юність» реабілітується за поразку у минулому турі.

Чемпіонат Івано-Франківської області, 2 тур

«Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) – «Благо-Юність» (Верхня) – 2:4 (1:2)

Голи: Павлюк (13, 89), Дмитрук (16, АГ) – Куртяник (26), Мордас (51), Москалик (87)

Прикарпаття-Тепловик (стартовий склад): Бобинець, Гладенький, Нагірний, Секрета, Лабич, Михальчук, Остапчук, Дмитрук, Радульський, Титов, Павлюк.

Благо-Юність (стартовий склад): Семенів, Канюк, Лаврук, Бойко, Турчанський, Дербах, Дриган, Ємельянов, Москалик, Куртяник, Мордас.

17 вересня 2022 року, 14:00. Івано-Франківськ, стадіон «Гірка».

Арбітр: Анастасія Романюк.

Фото – ФК «Благо-Юність»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!