НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: «Вільхівці» завершують половину чемпіонату другими, результати суботніх матчів 13-го туру



Чотири команди завершили свої виступи в осінній частині чемпіонату Івано-Франківської області, в яких господарі переграють свого суперника.

Чемпіонат області: «Вільхівці» завершують половину чемпіонату другими, результати суботніх матчів 13-го туру 2 → ВІЛЬХІВЦІ, ВІЛЬХІВЦІ – СОКІЛЬСЬКЕ

В заключному матчі першого кола команда Петра Ковальчука на позитивній ноті завершила осінню частину чемпіонату, перегравши гостей з Тюдова, підтвердивши амбітні плани на весну наступного року. Загалом «Вільхівці» стрімко увірвались в лідери обласного футболу. Як і минулого сезону, ще в першості області, попереду лише верхнянська «Благо-Юність».

Господарі з початком матчу взяли м’яч під свій контроль, нагнітаючи ситуацію біля воріт Миколи Гоменюка, проте переграли кіпера у першому таймі завдяки стандартам. Спочатку в одній з атак Дмитро Яремчук не за правилами зупинив прохід Ярослава Семчука в карній зоні, за що головний арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку, а вирок вдало виконав Владислав Блонський розвівши м’яч і голкіпера по різних кутах воріт – 1:0. Чуть більше десяти хвилин знадобилося «Вільхівцям», щоби подвоїти рахунок. Семчук зі штрафної позначки перекинув стінку і поклав м’яч у нижній кут воріт Гоменюка – 2:0.

Протягом другого тайму «Сокільське» ще двічі розпочинали гру з центра поля. Свою вміння пробиття штрафних ударів продемонстрував Ярослав Вовчук, пробивши над стінкою у ближній кут – 3:0. А під завісу матчу індивідуальні дії Михайла Прокіпчука, який в «капітанській дуелі» переграв Івана Косовича, увірвавшись в штрафну площу, з гострого кута розстріляв ворота суперника – 4:0.

ФК «ВІЛЬХІВЦІ» – «СОКІЛЬСЬКЕ» (Тюдів) – 4:0 (2:0)

Голи: Блонський (15, пен), Семчук (26), Вовчук (72), Прокіпчук (90+1)

6 листопада 2021, Вільхівці, стадіон «Чайка» – 14:00

Чемпіонат області: «Вільхівці» завершують половину чемпіонату другими, результати суботніх матчів 13-го туру 2 → ІВАНО-ФРАНКІВСЬК, ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК – КАРПАТИ К

Вчора також завершили першу половину чемпіонату дублери «Прикарпаття» і кутські «Карпати». Івано-Франківська команда невдало провела кінцівку сезону поступившись своїм прямим конкурентам у боротьбі за медалі («Пробою» – 0:2, «Благо-Юності» – 1:4), тому в матчі з кутами команда Віктора Данищука немала права на помилку, щоби залишати шанси на найвищі місця наступної весни.

Гості також не мали наміру складати руки проти грізного суперника і в підсумку після першої половини матчу гол Михайла Берсан відправив команди на перерву за переваги «Карпат» – 0:1.

У перерві, після плідної розмови зі своїм наставником, «Прикарпатя-Тепловик» вийшов на другий тайм більш зарядженим на результат. Відразу по відновленні гри Павло Михальчук відновив рівновагу, а ближче до завершення поєдинку господарі вирвали перемогу. На 83-й хвилині Микола Липчук відзначився у власних воротах, а за хвилину до кінця матчу Дмитро Титов закріпив перевагу івано-франківської команди – 3:1.

«ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК» (Івано-Франківськ) – «КАРПАТИ» (Кути) – 3:1 (0:1)

Голи: Михальчук (47), Титов (89) – Берсан (11), Липчук (83, АГ)

6 листопада 2021, Івано-Франківськ, стадіон «Гірка» – 14:00

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем чемпіонату області можна → ТУТ.

Фото ФК «Вільхівці»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!