МіжсезонняНовини

«Прикарпаття» провело чергові спаринги з аматорами



Другий тиждень підготовки до весняної частини сезону 2021/22 івано-франківська команда завершила двома спарингами з учасниками чемпіонату ААФУ. Недільні поєдинки відбулися на штучному полі “Хет-трик Арени”, в яких “Прикарпаття” зіграло двома різними складами.

Перша гра проти земляків з “Прикарпаття-Тепловика” пройшла у форматі “2 тайми по 30 хвилин” і завершилася впевненою перемогою першолігової команди – 6:1. Хет-триком у цьому спарингу відзначився Андрій Хома, ще по одному голу до свого активу записали одразу три Романи – Кузьмин, Барчук і Дитко. Єдиний м’яч у дублерів забив Іван Дмитрук.

У другому спарингу суперником “Прикарпаття” був лідер групи 1 аматорського чемпіонату України – “Агрон” (Великогаївська ОТГ, Тернопільська обл.). Цей поєдинок команди зіграли у форматі “2 тайми по 40 хвилин”, і він у підсумку не визначив переможця – 2:2. 

В середині першого тайму Володимир Рудюк відкрив рахунок, однак вже за дві хвилини Тарас Червонецький зрівняв цифри на табло – 1:1. По перерві івано-франківці створили чимало моментів, і знову могли вийти вперед, але не використали свої нагоди. Натомість в одній з контратак “Агрона” м’яч влучив в руку Семотюку, і пенальті чітко реалізував Віктор Ковалик. 

Наприкінці поєдинку “Прикарпаття” притисло суперника до власній половині поля, двічі Роман Дитко “пробачив” гостей з Тернопільщини, не влучивши у ворота із забійних позицій. На останній хвилин він же заробив 11-метровий, який сам і виконав – бойова нічия 2:2.

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) – 6:1 (3:0)
Голи: 3-Хома, Кузьмин, Барчук, Дитко – Дмитрук

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Агрон» (Великогаївська ОТГ, Тернопільська обл.) – 2:2 (1:1)
Голи: Рудюк (20), Дитко (80, пен.) – Червонецький (22), Ковалик (70, пен.)

Наступного тижня “Прикарпаття” проведе одразу два повноцінні контрольні матчі з першоліговими суперниками. 10 лютого до Івано-Франківська завітає хмельницьке “Поділля”, а наступного дня – волочиський “Агробізнес”. Обидва поєдинки пройдуть на “Хет-трик Арені”, початок о 14-00.

Нагадаємо, 25 січня івано-франківська команда розпочала підготовку до весняної частини сезону, активно працюючи на втягуючому зборі у режимі дворазових тренувань. Тижневий цикл підопічні Олега Рипана завершили одразу двома недільними спарингами з командами обласного чемпіонату, в яких перемогли «Прикарпаття-Тепловик» (3:1) і коломийський «Варатик» (3:0).

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) – 3:1 (2:1)
Голи: Воробчак (25, пен., 58), Дитко (32) – Тринчук (22)

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Варатик» (Коломия) – 3:0 (0:0)
Голи: Писко (52, пен.), гнп (56), гнп (68)

ФК “Прикарпаття”

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!