НовиниЧемпіонат області

Комітет з проведення змагань «ІФАФ» затвердив проект календаря весняної частини обласних змагань сезону 2021-2022 років



7 лютого відбулося засідання Виконавчого комітету Івано-Франківської обласної асоціації футболу, на якому були затверджені: регламент 27-го традиційного турніру з футболу «Кубок Підгір’я», календар футбольних змагань в Івано-Франківській області на 2022 рік та інше, повідомляє прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу.

Після двохрічної перерви, пов’язаний з пандемією COVID-19, 27-й за ліком традиційний турнір з футболу «Кубок Підгір’я» планується проводити в період з 12 по 20 березня 2022 року. Матчі турніру відбудуться на стадіонах м. Івано-Франківська – «Хет-Трик Арена» і спорткомлексі НФК «Ураган».

Чемпіонат області відновиться 27 березня матчем 14-го туру «Прикарпаття-Тепловик» – «Варатик». Решта матчі цього туру відбудуться наступного тижня.

Як і в першому колі окремі поєдинки туру виноситимуться на суботу (середу вразі туру серед тижня), зокрема й матчі за участю учасника аматорського чемпіонату України «Прикарпаття-Тепловика».

Завершиться чемпіонат області 12 червня матчами 26 туру.

Перші матчі півфінальної стадії Кубка області відбудуться 20 квітня (середа), матчі-відповіді – 11 травня (середа). Фінальний поєдинок запланований на 19 червня (неділя).

У випадку, якщо чемпіоном 1-ої ліги області та володарем Кубку обласних змагань з футболу за підсумками сезону 2021-2022 років виявляться дві різні команди, 26 червня (неділя) між ними відбудеться матч за Суперкубок області.

Нагадуємо, боротьбу за Кубок області з футболу продовжують ФК «Калуш», «Благо-Юність» (Верхня), «Ураган» (Черніїв) та «Ніка-Вовчинець» (Івано-Франківськ).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!