Перша лігаЧемпіонат України

Олександр Сахно – арбітр матчу «Прикарпаття» – «Гірник-Спорт»



Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 15-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок “Прикарпаття” – “Гірник-Спорт”, що відбудеться найближчої суботи, 26 жовтня, на стадіоні “Рух” в полі судитиме арбітр Олександр Сахно з Київщини.

Відзначимо, що ігри Першої ліги 34-річний рефері почав обслуговувати з 2017-го року. У поточному сезоні вже відсудив чотири поєдинки чемпіонату, один з них – за участі “Гірника-Спорт”, коли у п’ятому турі господарі зіграли внічию з “Інгульцем” (1:1). А до цього Олександр Сахно обслуговував ще чотири матчі команди з Горішніх Плавнів: три вдома (1 перемога, 2 поразки) та один на виїзді (1 перемога), які завершувалися з мінімальною перевагою у рахунку.

У поєдинку за участі івано-франківців Сахно працюватиме вдруге в історії. У вересні 2016 року арбітр з Київщини на стадіоні “Рух” відсудив видовищний і результативний матч 11-го туру Другої ліги “Тепловик” – “Жемчужина” (3:4), у якому, нагадаємо, одесити забили переможний м’яч на третій компенсованій хвилині.

Чемпіонат України. Перша ліга. 15 тур

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Гірнник-Спорт» (Горішні Плавні)

26 жовтня 2019 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 15:00

Арбітр – Олександр Сахно (Київська обл.)
Асистенти арбітра – Кирило Хіміченко, Сергій Старча (обидва – Київ)
Четвертий арбітр – Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ – Олександр Циганков (Тернопіль)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!