Кубок ЧМРОНовиниТопЧемпіонат області

Кубок ЧМРО: «Колос», «Довбушівець» і «Студінка» перші чвертьфіналісти, результати 4-го туру



За підсумками 4-го туру Кубка Чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області маємо перших учасників плей-офф, які продовжать боротьбу на весні.

ГРУПА А. «Студінка» в другому матчі переграє ФК «Марківці». Після впевнених 3:0 вдома «Студінка» добила суперника на його полі реалізувавши ще два голи – 0:2.

Сьогодні відбувся один матч, в якому у Надвірній «Довбушівець» розійшовся мировою з «Яструбом» 1:1 і цим забезпечив вихід до наступної стадії не лише собі, а й «Студінці».

ФК «Марківці» – ФК «Студінка» – 0:2
«Яструб» (Поляниця) – «Довбушівець» (Печеніжин) – 1:1

ГРУПА В. На весні побачимо «Колос», який гарантував собі місце у плей-офф перегравши на виїзді «Дубівці». У першому таймі рахунок відкрив Олег Локатир, а по перерві голи Василя Луніва і Василя Халусяка довела його до розгромного – 0:3.

«Дзвиняч» вдома розійшовся мировою з ФК «Будилів» 1:1, чим ускладнив собі завдання вийти з групи, а команда «Будилів» у наступному турі може забронювати другу путівку від квартету «В».

ФК «Дзвиняч» – ФК «Будилів» – 1:1
ФК «Дубівці» – «Колос» (Цінева) – 0:3

ГРУПА С. «Сокіл» зазнав першої поразки на груповій стадії, поступившись на стадіоні села Крихівці місцевій команді. На дубль Віталія Андрейка господарі відповіли голами Михайла Гловлюка, Івана Лукача і Романа Мельника – 3:2.

Одноосібно очолив групу «С» видинівський «Прут», який вдруге переграв команду Прутівки, на цей раз впевненіше 3:0.

«Прут» (Прутівка) – «Прут» (Видинів) – 0:3
ФК «Крихівці» – «Сокіл» (Голинь) – 3:2

ГРУПА D. «Легіон» одною ногою у чвертьфіналі Кубка ЧМРО, який збільшив перевагу від переслідувачів завдяки перемозі над «Зборою» 4:1. На друге місце в турнірній таблиці виходить рожнівська «Зоря» перегравши «Ватру» 3:2.

«Зоря» (Рожнів) – «Ватра» (Корнів) – 3:2
«Легіон» (Майдан) – ФК «Збора» – 4:1

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем Кубка ЧМРО можна → ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!