НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: «Нафтовик» декласував суперника, «Вільхівці» підбираються до лідера, результати матчів четверга 9-го туру



Сьогодні у великий день для всієї України – Покрови Пресвятої Богородиці, День захисників і захисниць України, День українського козацтва, День створення Української повстанської армії, з чим всіх Вас і вітаємо, завершився 9-й тур чемпіонату Івано-Франківської області.

Чемпіонат області: «Нафтовик» декласував суперника, «Вільхівці» підбираються до лідера, результати матчів четверга 9-го туру 2 → ДОЛИНА, НАФТОВИК – ВАРАТИК

Команда Валентина Москвіна феєрично перериває без виграшну серію з трьох матчів. У поєдинку з «Варатиком» за долинян швидкий гол забив Богдан Гутник, а до перерви перевагу «Нафтовика» розвинули Андрій Маляренко з пенальті і Василь Корпан – 3:0.

Другий тайм розпочався влучним ударом з одинадцятиметрової позначки Василя Маковійчук, проте це господарі не засмутили, а навпаки дубль Івана Паньківа і гол в кінці матчу Віталія Заторського довели рахунок до розгромного – 6:1.

«НАФТОВИК» (Долина) – «ВАРАТИК» (Коломия) – 6:1 (3:0)

Голи: Гутник (8), Маляренко (17), Корпан (35), Паньків (69, 82), Заторський (86) – Маковійчук (50)

14 жовтня 2021, Долина, стадіон «Нафтовик» – 15:00

Чемпіонат області: «Нафтовик» декласував суперника, «Вільхівці» підбираються до лідера, результати матчів четверга 9-го туру 2 → ВІЛЬХІВЦІ, ВІЛЬХІВЦІ – КАРПАТИ Б-О

Матч розпочався з натиску господарів, які забили на 10-й хвилині. Андрій Слободян підхопив м’яч у центрі поля, прокинув над Володимиром Федоровичом і побіг на ворота гостей. Намагався перервати передачу Павло Сальваровський, але нападник «Вільхівців» прибрав м’яч під себе залишившись вільним у штрафному майданчику і пробив чітко під штангу – 1:0.

В середині першого тайму «Карпати» заробили право пробивати пенальті, але Федорович не влучив у ствір воріт. Подвоїти рахунок втратив Слободян, який не зміг забити з хорошої позиції у карній площі, Святослав Димид відбив м’яч.

Ближче до кінця першого тайму Федорович зі своєї частини поля запустив сферу у штрафну суперника, де Андрій Сировецький виграв позиційну боротьбу у Дениса Зачиковського і ударом головою перекинув Владислава Мельникова – 1:1. Проте через три хвилини Святослав Локатир знову вивів «Вільхівці» вперед, замкнувши прострільну передачу – 2:1.

У другому таймі Слободян з лінії штрафного майданчика цілив у дальню «дев’ятку», проте сейв Димида зберіг інтригу в матчі. В кінці поєдинку Сировецький увірвався у штрафну суперника, але не влучив у рамку воріт. У відповідь Василь Луцик обіграв Романа Федунишини і також перебуваючи у штрафній зоні, не попав у ворота. В підсумку перемога «Вільхівців» – 2:1.

ФК «ВІЛЬХІВЦІ» – «КАРПАТИ» (Брошнів-Осада) – 2:1 (2:1)

Голи: Слободян (10), Локатир (40) – Сировецький (37)

14 жовтня 2021, Вільхівці, стадіон «Чайка» – 15:00

Чемпіонат області: «Нафтовик» декласував суперника, «Вільхівці» підбираються до лідера, результати матчів четверга 9-го туру 2 → ТЮДІВ, СОКІЛЬСЬКЕ – КАЛУШ

В минулому турі «Сокільське» не змогло розпечатати ворота коломийського «Варатика», звівши матч до підсумкових «нулів». «Калуш» матч 8-го туру проведе наступного тижня, а в попередньому турі також зіграв у нічию з «Варатиком» (1:1) на його полі.

Сьогодні тюдівці знову провалились у нападі не забивши іншому аутсайдеру чемпіонату. 0:0 – чергові залікові втрати «Сокільське» і +1 в доробок калушан.

«СОКІЛЬСЬКЕ» (Тюдів) – ФК «КАЛУШ» – 0:0 (0:0)

14 жовтня 2021, Тюдів, стадіон «Тюдів-Арена» – 15:00

Чемпіонат області: «Нафтовик» декласував суперника, «Вільхівці» підбираються до лідера, результати матчів четверга 9-го туру 2 → ІВАНО-ФРАНКІВСЬК, ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК – ПОКУТТЯ

В останньому матчі чемпіонату області дублери «Прикарпаття» поступились «Бескиду», пропустивши один гол з 11-метрової позначки.

Щоб не повторилась надвірнянська прикрість господарі відразу намагались реалізувати свої нагоди. В середині першого тайму Дмитро Титов вивів «Прикарпаття-Тепловик» вперед, а на старті другої половини гри нападник франківської команди подвоїв результат – 2:0.

Підопічні Любомира Корнути змогли скоротити відставання в рахунку, відзначився Мирослав Камрадський, проте на більше не спромоглись. 2:1 – «Прикарпаття-Тепловик» продовжує гонку за лідером.

«ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК» (Івано-Франківськ) – «ПОКУТТЯ» (Коломия) – 2:1 (1:0)

Голи: Титов (21, 47) – Камрадський (79)

14 жовтня 2021, Івано-Франківськ, стадіон «Гірка» – 15:00

Чемпіонат області: «Нафтовик» декласував суперника, «Вільхівці» підбираються до лідера, результати матчів четверга 9-го туру 2 → КАЛУШ, ГАРДА – КАРПАТИ К

Обидві команди активно розпочали поєдинок. Вже на перших хвилинах і калушани, і «карпатівці» створили декілька небезпечних моментів. Хоча до взяття воріт були ближчі гості, проте влучнішими виявились господарі. У середині першого тайму Богдан Денега прямим ударом зі штрафної позначки вразив ворота суперника – 1:0.

На початку другого тайму «Карпати» втратили можливість відігратися. Михайло Берсан не зміг переграти Богдана Кузіва з 11-метрової позначки, який у карколомному стрибку рятує свої ворота від пропущеного голу. Проте згодом з прострілу з правого флангу Ярослав Олевич зрізав м’яч у власні ворота – 1:1.

На цьому подарунки для кутської команди завершилися. Спочатку Віктор Яневич виконав штрафний на дальню стійку, де Тарас Ковальчук перший налетів на м’яч – 2:1, а під кінець матчу Іван Максим’юк отримав передачу у штрафну площу, звідки ударом у дальній кут зміцнив перевагу «Гарди» – 3:1.

«ГАРДА» (Калуш) – «КАРПАТИ» (Кути) – 3:1 (1:0)

Голи: Денега (20), Олевич (60, АГ), Ковальчук (65), Максим’юк (87)

14 жовтня 2021, Калуш, стадіон «Хімік» – 15:00

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем чемпіонату області можна → ТУТ.

Фото ФК «Вільхівці»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!