НовиниРайониРожнятівський р-н

Рожнятівський р-н: «Сваричів» завдав першої поразки «Колосу», результати 6-го туру



Центральний матч 6-го туру, який проходив у Сваричеві закінчився мінімальною перемогою більш досвідченішої команди. Господарі з перших хвилин заволоділи ініціативою, створили декілька небезпечних моментів біля воріт ціневчан. Які у сьогоднішньому матчі виглядали розконсентрованими. Не ладилась гра у основного забивного дуету «Колосу» – Якиміва та Халусяка. Сваричівці ж продовжували атакувати ворота які захищав Халус Петро. На 37-й хвилині простріл з флангу замкнув Михайо Романишин – 1:0. У другому таймі ситуація на полі не змінилась, сваричівські футболісти мали ще декілька нагод збільшити рахунок у матчі, але у воротах Ціневи надійно діяв уже згадуваний Халус Петро. 1:0 – на користь ФК «Сваричів», котрі зрівнялися за набраними очками з «Колосом», але у Сваричева ще є матч в запасі.

Брошнівська «Оболонь» вдома також мінімально перемогла ще донедавна грізну перегінську «Лімницю». Яка дослова зійшла з поля, за декілька хвилин до закінчення матчу.

Чергову перемогу здобули і «Сливки», перегравши в гостях «Спас». Берлоги на виїзді перемогли аутсайдера – «Бережницю», пише Рожнятівщина футбольна.

Чемпіонат Рожнятівщини, 6 тур, 1 листопада

Бережниця — Зоря Бр – 1:4
Спас — Сливки – 0:2
Сваричів — Колос Цн – 1:0
Оболонь Бр — Лімниця Пр – 1:0

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Рожнятівського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!