Кубок областіНовиниТопЧемпіонат області

Кубок ЧМРО, 3-й тур: «Студінка» і «Прометей» зі 100% заліковим багажем



Вчора, 22 жовтня, відбулись матчі 3-го туру Кубка чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області, за підсумками якого всього дві команди йдуть без залікових втрат.

Група А

«Колос» на останній хвилині матчу вирвала перемогу в «Медині» завдяки голу Богдана Мордаса. Хоча ще в першому таймі Мордас міг відкривати рахунок, проте м’яч після його удару влучив у поперечку воріт. На Рогатинщині «Студінка» переграла тамтешнього чемпіона. По голу в кожному з таймів у ворота «Путятинців» приносять гостям чергові 3 очка у скарбничку. Влучними ударами відзначились Юліан Петрина і Роман Минай.

Колос — Мединя – 1:0
Путятинці — Студінка – 0:2

Група Б

«Збора» втрачає перші залікові бали у матчі з франківським «Металістом». У компенсований час до першого тайму рахунок відкрив Ярослав Сем’янчук. А в другому таймі зборівська команда врятувалася від поразки завдяки голу Тараса Пецківа на останніх секундах поєдинку. «Сваричів» у результативному матчі переміг представника Долинського району. «Оболонь» не зуміла нав’язати гру супернику, поступившись з рахунком 5:2.

Збора — Металіст – 1:1
Сваричів — Оболоня – 5:2

Група В

Чемпіон Коломийщини продовжує успішні виступи в Лізі Чемпіонів області. Третя поспіль перемога здобута над представником Надвірнянщини – пнівською «Скелею» з рахунком 0:3. Всі три голи Матеївці забили ще в першій половині гри, забезпечивши собі комфортний другий тайм. Дублем відзначився Павло Гребенюк і ще раз відзначився Михайло Головецький. В іншому матчі ФК «Ісаків» розгромив пістенський «Кремінь». 5:1 – дублі від Віталія Григурика і Андрія Паски і гол від Євгена Шевчука, за гостей відзначився Андрій Лукачук.

Ісаків — Кремінь – 5:1
Скеля — Прометей – 0:3

Група Г

«Перспектив» виходить в лідери групи завдяки розгрому над печеніжинським «Довбушівцем» з рахунком 6:2. А рожнівська «Зоря» розписала нічию з «Прутом» Видинів. Голами в матчі відзначились Тарас Радиш за господарів, та Іван Шинкарик за «Прут».

Рожнів — Прут – 1:1
Перспектив — Довбушівець – 6:2

Ознайомитися з турнірною таблицею Кубка ЧМРО можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!