НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: «Пробій», «Сокільське» і «Гарда» здобувають по другій перемозі, результати недільних матчів 3-го туру



Ще чотири матчі 3-го туру чемпіонату Івано-Франківської області зіграні у неділю 5 вересня, «Пробій» і «Гарда»не мали проблем із суперником, а «Карпатському» дербі команди сильнішого не виявили.

Чемпіонат області: «Пробій», «Сокільське» і «Гарда» здобувають по другій перемозі, результати недільних матчів 3-го туру 2 ВОСКРЕСІНЦІ, ВАРАТИК – ПРОБІЙ

Обидві команди у попередньому турі здобули позитивні для себе результати. Команда Андрія Олійника розділила очки в дербі з «Покуттям», а «Пробій» програючи за п’ять хвилин до кінця матчу вирвав перемогу в кутських «Карпат».

У сьогоднішньому матчі гості на початку заробили перевагу в рахунку над суперником, які на 3-й хвилині організували взяття воріт «Варатика». Роман Гаврилюк з лівого флангу перевів м’яч на праву частину штрафного майданчика, де самотній Василь Красій головою скинув на лінію воротарського майданчика. Там Ігор Білик скористався помилкою Романа Стасюка, який промахнувся по м’ячі, давши можливість супернику вразити кут воріт Ігоря Гавадзюка – 0:1.

Близько пів години знадобилось коломиянам, щоб зрівняти рахунок. Петро Іваничук зі штрафної позначки подав у центр карного майданчика, Юрій Генцар на виході невдало вибив м’яч кулаками на Василя Маковійчука, а той не дозволив м’ячу приземлитися відправивши сферу у сітку воріт – 1:1.

Проте не довго зберігався паритет в поєдинку. Городенківці вдало розіграли вкидання із-за бокової лінії на останній третині поля. Розпочав атаку Ігор Білик вкиданням м’яча з аута на Олександра Карапку, який головою скинув на протилежну частину воріт, при цьому залишив поза грою кілька захисників суперника і головне – воротаря. Відчув партнера Володимир Гультай, який замкнув розіграш у пусті ворота – 1:2.

У другому таймі «Пробій» задіяв високий пресинг, змушуючи суперника помилятися в зародку атак. Тай самі гості не могли організувати гострий момент біля воріт «Варатика».Спробами відзначитись у воротах господарів змарнували Старків, який головою не влучив у рамку воріт, Олександр Карапка, який увійшов у штрафну, але під час удару м’яч зрізався з ноги. В іншому моменті він же пробивав за меж штрафної площі, але поза ворота.

З моментів «Варатика» можна відзначити штрафний удар Василя Маковійчука, але м’яч пролетів вище воріт. Не вийшло з ударом у Михайла Кавацюка, тай Іван Гаврилюк з межі карної площі пробив над воротами. Натомість «Пробій» закріпив свою перевагу у кінці матчу. Олег Керчу виконав «корнер» прямо на Дмитра Старківа, який ударом головою поставив крапку в поєдинку – 1:3.

«ВАРАТИК» (Коломия) – «ПРОБІЙ» (Городенка) – 1:3 (1:2)

Голи: Маковійчук (32) – Білик (3), Гультай (35), Старків (85)

5 вересня 2021, стадіон села Воскресінці – 16:00

Чемпіонат області: «Пробій», «Сокільське» і «Гарда» здобувають по другій перемозі, результати недільних матчів 3-го туру 2 ТЮДІВ, СОКІЛЬСЬКЕ – ПОКУТТЯ

Команда Любомира Корнути не знає смаку перемоги в поточному сезоні. Після двох поспіль нічийних поєдинків «Покуття» поступилось бронзовому призеру минулого сезону. Тюдівці зазнали поразки в попередньому матчі від дублерів «Прикарпаття», тому на домашньому полі боролись за перемогу до кінця поєдинку.

«Сокільське» швидко повело в рахунку завдяки голу Назарія Гуменюка на 8-й хвилині поєдинку. Рахунок 1:0 протримався до середини другого тайму, коли Олександр Савчук встановив паритет – 1:1. Проте за п’ять хвилин Віталій Борсук реалізувавши пенальті приносить перемогу своїй команді. 2:1 – «Сокільське» бере три залікові бали.

«СОКІЛЬСЬКЕ» (Тюдів) – «Покуття» (Коломия) – 2:1 (1:0)

Голи: Гуменюк (8), Борсук (74, пен.) – Савчук (69)

5 вересня 2021, Тюдів, стадіон «Тюдів-Арена» – 16:00

Чемпіонат області: «Пробій», «Сокільське» і «Гарда» здобувають по другій перемозі, результати недільних матчів 3-го туру 2 КАЛУШ, ГАРДА – БЕСКИД

Різні здобутки після останнього туру у команд з Калуша і Надвірної. Перші поступилися у компенсований час «Вільхівцям», а «Бескид» дещо несподівано переграв «Нафтовик».

В очному протистоянні команд, господарі відразу почали нести загрозу воротам суперника, але відкрити рахунок змогли у другій третині матчу. Після розіграшу кутового Тарасу Ковальчуку не вдалося пробити по воротах, але на правому фланзі Тарас Пецків підібрав м’яч і віддав передачу в район 11-метрової позначки, де Ярослав Олевич прицільним ударом головою вразив кут воріт суперника – 1:0.

У другому таймі калушани матеріалізували більше свої моменти у забиті голи. Спочатку Богдан Денега з подачі від кутового прапорця був спритніший біля воріт суперника – 2:0. Далі Андрій Рибатчин перевірив кіпера дальнім ударом, а потім з передачі Степана Гудака замкнув дальню стійку – 3:0. Добив надвірнянців Іван Максим’юк, який завершив розіграш з флангового навісу – 4:0.

«Бескид» у кінці матчу відзначився голом престижу, мабуть скористались заміною Богдана Кузіва на Івана Бабія. З флангової передачі Олег Куртяник підклався під м’яч, переправивши його у сітку воріт – 4:1.

«Гарда» (Калуш) – «БЕСКИД» (Надвірна) – 4:1 (1:0)

Голи: Олевич (35), Денега (61), Рибатчин (65), Максим’юк (70) – Куртяник (86)

5 вересня 2021, Калуш, стадіон «Хімік» – 16:00

Чемпіонат області: «Пробій», «Сокільське» і «Гарда» здобувають по другій перемозі, результати недільних матчів 3-го туру 2 КУТИ, КАРПАТИ К – КАРПАТИ БО

Дербі «Карпат» відбулось у Кутах. Господарі підійшли до звітного поєдинку не в кращому настрої, маючи в активі 1 зароблене очко, а минулий матч програли на останніх хвилинах. Натомість підопічні Василя Качура підійшли до дербі з нулем в графі поразки, яку залишили без змін по закінченні матчу на Гуцульщині.

Двічі по ходу матчу брошнівці вели в рахунку. Перший тайм залишився за гостями завдяки голу за меж штрафного майданчика Олега Матуляка. В другому таймі Андрій Ковальчук зрівняв рахунок ударом в «дев’ятку» з позначки біля лінії штрафного майданчика. Але Андрій Сировецький відновив перевагу команди з Брошнів-Осади замкнувши розіграш з штрафного удару. Останнє слово було за Петром Шахраєм, який з одинадцятиметрової позначки впевнено переграв воротаря, встановивши фінальний результат – 2:2.

«КАРПАТИ» (Кути) – «КАРПАТИ» (Брошнів-Осада) – 2:2 (0:1)

Голи: Ковальчук (59), Шахрай (75) – Матуляк (36), Сировецький (72)

5 вересня 2021, Кути, стадіон «Авангард» – 16:00

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!