МіжсезонняНовини

Контрольні матчі: «Пробій» і «Вільхівці» сильніші за «Волоку», «Обрій» програв в Коломиї



Протягом тижня три команди Городенківщини провели контрольні матчі в рамках підготовки до нового сезону в обласних змаганнях.

Друголіговий чернятинський «Обрій» здійснив невдалий вояж до Коломиї на матч проти «Покуття». Хоча гості забили 3 голи, проте стільки ж вразили ворота суперника коломиями Ростислав Нападюк і Мирослав Камрадський. А добили «Обрій» Сергій Іванців і Максим Вишиванюк, який перебрався з франківського «Прикарпаття U19». В підсумку 8:3 на користь «Покуття».

Городенківський «Пробій» провів повторний спаринг-матч з ФК «Волока». Як і в попередній зустрічі мінімальну перемогу отримали підопічні Василя Блясецького, на цей раз – 3:2. Всі три голи в складі городенківців забив Роман Гаврилюк, який минулий сезон провів за коломийський «Варатик», а до цього 8 років у «Покутті» (Коломия).

Вчора «Вільхівці» також помірялись силами з ФК «Волока» на домашньому полі. Господарі жваво розпочали поєдинок забивши гол вже на його старті. Після відскоку м’яча від перекладини на підбиранні незграбно зіграв захисник буковинської команди, якого обікрав Олег Блонський і прицільним ударом відкрив рахунок на 2-й хвилині. Чуть більше 10-ти хвилин знадобилось Вовчуку, щоб подвоїти рахунок, а по перерві Федорович забив третій м’яч у ворота «Волоки». На 75-й хвилині гості відзначились голом престижу – 3:1.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!