НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 15-й тур: «Ураган» втікає від переслідувачів в чемпіонських перегонах



Значно додала в другій частині сезону «Ніка-Вовчинець». У зіграних весняних матчах франківці не знають гіркоти поразки. Зокрема у дербі Івано-Франківська команда Андрія Нестерука розгромила дублерів «Прикарпаття». На 34-й хвилині Андрій Боднарук відкрив рахунок, а партнер по команді Максим Стаднік по голу в кожному з таймів довів результат до розгромного. 0:3 – «Ніка-Вовчинець» включилась у боротьбу за нагороди чемпіонату області.

До поєдинку з «Ураганом» колектив з Тюдова також не мав поразок в другому колі обласного чемпіонату. «Сокільське» після нулів у першому таймі не зумів втримати безпрограшну весняну серію. На початку другої половини матчу черніївці отримали право на пробиття з 11-метрової позначки. Штатний пенальтист Ігор Кушецький вдало виконав вирок арбітра – 1:0, а в кінці поєдинку Богдан Кримінський зняв всі питання щодо переможця. 2:0 – «Ураган» мчиться до загальної перемоги в чемпіонаті.

Брошнівські «Карпати» поступились вдома городенківському «Пробою». Поєдинок розпочався оптимістично для господарів – вже на 5-й хвилині м’яч у ворота Юрія Килисиці влетів від власного гравця Олександр Карапки. Проте не довго раділи карпатівці. На 11-й хвилині Даніел Раулюк відновив рівновагу в поєдинку, а в середині другого тайму Олександр Карапки виправився та приносить перемогу городенківській команді. 1:2 – підопічні Василя Блясецького відриваються від «Варатика».

«Бескид» у домашніх стінах дав бій коломийському «Покуттю». Хоча голів уболівальники не побачили, проте у непоступливій боротьбі, яка увінчалась двома вилученнями, команда Петра Кушлика відбирає важливі очки у коломиян. 0:0 – «Покуття» відпускає «Ураган» у відрив в чемпіонських перегонах.

Чемпіонат області, 15-й тур, 25 квітня

Карпати БО — Пробій – 1:2
Ураган — Сокільське – 2:0
Бескид — Покуття – 0:0
Прикарпаття-Тепловик — Ніка-Вовчинець – 0:3
Нафтовик — Варатик – 28 квітня

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!