НовиниТопЧУ Аматори

«Ураган» вириває перемогу у дублерів «Прикарпаття»



У 5-му турі чемпіонату України серед аматорських команд зійшлись представники Івано-Франківщини – «Ураган» приймав «Прикарпаття-Тепловик». У попередньому турі команди здобули протилежні результати – черніївці пропустили один гол від «Агрону», який став фатальним, а дублери «Прикарпаття» переграли «Ниву» Теребовля.

Команди активно розпочали поєдинок, м’яч практично не затримувався у центрі поля. Гості першими помилилися, давши супернику на пробиття 11-метрового. З флангової передачі, яка адресувалася Худоб’яку, того випередив Новицький, який зіграв рукою. Арбітр вказав на позначку, а Кушецький розвів м’яч і воротаря по різних кутах воріт – 1:0. За кілька хвилин франківці зрівняли рахунок. Веприк зі штрафного удару подав на ворота суперника, де найкраще зорієнтувався Володимир Радульський – 1:1.

У другому таймі команди продовжили гру на високих швидкостях без затримки у центрі поля. Господарі гостріше діяли біля воріт суперника, створивши кілька хороших моментів. Але забили підопічні Віктора Данищука. Титов зі своєї частини поля віддав передачу вперед на Юрія Радульського, який уникнув офф-сайду і опинився віч-на-віч з Плетеницьким. Гравець команди гостей впевнено реалізував вихід на воротаря, відправивши м’яч повз нього – 1:2.

Проте, то був день «Урагану». Спочатку з розіграшу від кутового прапорця Дриган навісив у штрафну площу, де «ХАЛК» ударом головою не залишив шансів кіперу – 2:2. А в компенсований до матчу час Калин з передачі партнера замкнув дальню стійку – 3:2.

Отож, перемога над земляками виводить «Ураган» на друге місце в турнірній таблиці, а «Прикарпаття-Тепловик» з трьома заліковими балами залишаються на 8-й сходинці. Відзначимо, організатори змагань ААФУ, «підселили» до групи «1» десяту команду – «Локомотив» (Київ).

Чемпіонат України серед аматорських команд, група 1, 5 тур

«Ураган» (Черніїв) – «Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) – 3:2 (1:1)

Голи: Кушецький (19), Худобяк (77), Калин (90+5) – Радульський В. (25), Радульський Ю. (72)

«Ураган» (стартовий склад): Плетеницький, Бойко, Гриник, Кримінський, Легкий, Мельник, Дриган, Дербах, Кушецький, Худоб’як, Лящовський,

«Прикарпаття-Тепловик» (стартовий склад): Барасюк, Пархуць, Новицький, Феліпович, Радульський В., Радульський Ю., Василів, Остапчук, Дмитрук, Веприк, Титов.

5 вересня 2021, с. Черніїв, стадіон «Центральний» – 17:00

Арбітр: Ващишин О.Р. (Хмельницька обл.)
Асистенти арбітра: Рущак С.І. (Ужгород), Касаткін А.М. (Ужгород)
Четвертий арбітр: Вангела О.Р. (Калуш)
Спостерігач арбітражу: Пиндиківський В.Р. (Тернопіль)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!