НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 3-й тур: «Ураган» продовжує дивувати



11 жовтня відбулись матчі 3-го туру Чемпіонату області. Коломийське «Покуття» участі в турі не брав, тому суперники мали можливість обійти чемпіона в турнірній таблиці.

«Ураган» стрімко увірвався в когорту лідерів обласного чемпіонату. Черніївці продовжують виступи без залікових втрат, перегравши чергового суперника – «Пробій» з Городенки. У першому таймі Андрій Мельничук і Богдан Денега приносять перемогу черніївцям.

«Нафтовик» і «Сокільське» порадували вболівальників голами, котрі сумарно 8 разів святкували звитягу воріт. Проте господарі провели п’ять результативних атак, на що тюдівці відповіли трьома голами. Хет-триком за долинян відзначився Сергій Халацький, а гравець команди гостей Петро Шахрай забив два останні голи в поєдинку, спочатку відзначився автоголом, а на третій доданій хвилині реалізував пенальті.

«Прикарпаття-Тепловик» знищив «Турку». Пів команди івано-франківців відзначились у воротах гостей – Титов, Андрейчук, Радульський, Пархуць, Цимбалістий і Лазар довели рахунок до розгромного. Лише при 6:0 Арсен Шевчук забив гол престижу для «Турки».

З рахунком 2:2 брошнів-осадські «Карпати» розійшлися з «Нікою-Вовчинець», а «Бескид» і «Варатик» з аналогічним результатом розділили очки ще в матчі, який зіграли 7 жовтня.

Чемпіонат області, 3-й тур

Бескид — Варатик – 2:2
Нафтовик — Сокільське – 5:3
Ураган — Пробій – 2:0
Карпати БО — Ніка-Вовчинець – 2:2
Прикарпаття-Тепловик — Турка – 6:1

Відеоогляд матчу Бескид — Варатик

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!