НовиниТопЧУ Аматори

«Гарда» не змогла здолати миколаївський бар’єр



У повторному матчі «Гарда» на змогла відіграти пропущений гол першого виїзного поєдинку проти «Миколаєва» зі Львівщини, в наслідок чого калуський колектив покидає Кубок України серед аматорських команд.

Матч пройшов за рівної гри, команди мали моменти для взяття воріт, але справа до забитих голів не дійшла. У першому таймі Богдан Кузів кілька раз врятував свою команду від пропущеного голу, а в середині першого тайму головний арбітр мав всі підстави призначати 11-метровий у ворота гостей. Володимир Борщ звільнився від захисника на правій частині штрафного майданчика і віддав передачу у центр карної площі на Владислава Гончара, проти якого жорстко зіграв суперник. Ростислав Молнар не відреагував на даний епізод дозволивши командам продовжувати гру.

Другий тайм розпочався з ударів Тараса Пецківа, але у двох випадках м’яч пролетів повз ворота. До кінця матчу команди не забили, що в підсумку 0:0 і «Гарда» припиняє виступи в аматорському кубку України на першій же стадії.

Кубок України серед аматорський команд, перший попередній етап

«Гарда» (Калуш) – ФК «Миколаїв» (Львівська обл.) – 0:0

перший матч – 0:1

«Гарда»: Кузів, Гудак, Микуляк (Цюпер, 82), Ковальчук, Яневич, Кулинин, Денега, Джус (Максим’юк, 46), Борщ, Гончар, Пецків (Стовбан, 88)

«Миколаїв»: Бурмас, Гурський, Іванишин, Заваляк, Дзюрах, Федина (Сагайдак, 61), Федорів, Зубар (Бідний, 82), Юськевич, Оленич (Грица, 82), Балух (Ткач, 90+1)

1 вересня 2021, Калуш, стадіон «Хімік» – 17:00

Арбітр – Молнар Р.С. (Закарпатська обл.)
Асистенти арбітра – Чучвич Ю.В. (Ужгород), Біров М.Т. (Ужгород)
Четвертий арбітр – Вангела О.Р. (Калуш)
Спостерігач арбітражу УАФ – Пиндиківський В.Р. (Тернопіль)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!