НовиниТопЧУ Аматори

Кубок ААФУ: «Варатик» не втримав перемогу над «Волокою»



В середу, 16 листопада, коломийський «Варатик» провів заключний матч в цьому році під егідою ААФУ, в якому у рамках кубка України зіграв матч-відповіді з ФК «Волока».

Команди жваво розпочали поєдинок і протягом п’яти хвилин забили по два голи. Спочатку, на 10-й хвилині, рахунок відкрив Едуард Ключко. Перто Іваничук з правого флангу віддав передачу у штрафний майданчик на нападника, який пробив у ближній кут воріт – 1:0. В наступній атаці «Варатик» подвоїв перевагу – дальнім обвідним ударом Володимир Іваничук влучив у «дев’ятку» – 2:0.

Але раділи господарі недовго. Розвівши м’яч з центра поля «Волока» провела атаку із взяттям воріт – з флангової передачі від Олександра Таневського на межу воротарського майданчика Артем Почтар головою загнав м’яч у сітку воріт – 2:1. А в наступній атаці, яка розпочалась з втрати м’яча на власній частині поля, Олександр Таневський завершив розіграш розстрілом воріт – 2:2.

У другому таймі гості вирвали перемогу. Дмитро Кузенко помилився на перехопленні, який невдало обробив м’яч і змушений фолити у карній зоні на Іванові Макотяку – пенальті. Вирок виконав Михайло Прокопець, розвівши м’яч і воротаря по різних кутах – 2:3.

Поступившись і в другому поєдинку «Варатик» припиняє участь у Кубку України серед аматорських команд.

Кубок України серед аматорів, 1/8 фіналу, матч-відповіді

«Варатик» (Коломия) – ФК «Волока» – 2:3 (2:2)

Голи: Ключко (10), Іваничук В. (12) – Почтар (13), Таневський (14), Прокопець (+60)

Перший матч – 0:6

«Варатик»: Гергелюк, Головатюк (Сахрук, 69), Делейчук, Гаврилюк, Стасюк, Ткачук, В.Іваничук, Кузенко, Левандович, П.Іваничук©, Ключко. Запасні: Гавадзюк, Козоріз.

«Волока»: Гоменюк, Жижиян, Томащук©, Мануіла (Гура, 62), Хандій (Столощук, 76), Прокопець, А.Савчук, Таневський, Макотяк, Лахман (Маркін, 62), Почтар. Запасний: Нагірний.

Попередження: Головатюк (21), В. Іваничук (27), Хандій (27), Жижиян (30), Гаврилюк (49), Лахман (57).

16 листопада 2022 року, 13:00. Воскресинці, стадіон «Каменяр».

Арбітр: Садковський І.В. (Тернопільська обл.)
Асистенти арбітра: Волошин В.І. (Ужгород), Мімнонов О.М. (Тернопіль)
Резервний арбітр: Липко М.М. (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Кравченко В.В. (Львів)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!