НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

ПРИКАРПАТТЯ – БАЛКАНИ – 1:2. Команда з Одещини перемагає



У минулому турі “Прикарпаття” могло зачепитися за нічию в грі проти лідера, але скандальне рішення судді перекреслило їх надії. Здавалося, що івано-франківці сповнені рішучості взяти реванш і відігратися на “Балканах”. На ділі, все вийшло набагато складніше.

Гості відмінно провели старт поєдинку. Перші десять хвилин вони стримували слабенькі потуги суперника, а потім завдали два потужних удари у вигляді забитих м’ячів. Спочатку був ідеально виконаний кутовий – подача на дальню штангу і самотній Юрченко переправив круглого у ворота Вульчина – 0:1. Остап не встиг оговтатися, як знову змушений був знову виймати м’яч зі своєї сітки. Провал в захисті господарів, і Тропанець завершив контратаку своєї команди – 0:2. Нокаут? Поки що, лише важкий нокдаун.

ПРИКАРПАТТЯ - БАЛКАНИ - 1:2. Команда з Одещини перемагає 2

Моменти у господарів створювались з великими труднощами, але вони змогли витиснути максимум з мінімуму в першому таймі. Затяжна атака завершилася ударом головою Барчука, який просто розстрілював безпорадного Лободрова – 1:2. Захисники “Балкан” підняли руку, намагаючись вказати на офсайд. 

Другий тайм пройшов за прогнозованим сценарієм. “Прикарпаття” грало першим номером, намагаючись в стилі барона Мюнхаузена, врятувати себе з безвихідної ситуації. Чи були у них моменти? Кілька разів Лободрову доводилося показувати свої воротарські навички, але нерозв’язних завдань перед ним поставлено не було. Натомість “Балкани” могли забивати ще… Зорянці здобули мінімальну перемогу, продемонструвавши супернику, як потрібно грамотно розподіляти сили. Наставнику “Прикарпаття” доведеться провести роботу над помилками.

UA-Футбол

Чемпіонат України. Перша ліга. 25 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Балкани» (Зоря) – 1:2 (1:2)
Голи: 
Барчук (39) – Юрченко (16), Тропанець (18).

Прикарпаття: Вульчин, Борисевич, Бочкур (Хома, 75), Француз, Сікач, Воробчак (Павлюк, 61), Геник (Бойко, 81), Дербах, Кузьмин (Шпирка, 61), Дитко (Цюцюра, 46), Барчук. 
Балкани: Лободров – Луїз Фернандо, Лукас (Додо, 46), Тропанець (Болокан, 55), Гаврилюк (Серденюк, 59), Ільницький, Юречко, Пархоменко, Сидоренко (Николишин, 85), Платунов, Златов (Фаюк, 69). 
Попередження: Сікач (44), Бойко (86), Барчук (90+5) – Додо (66), Златов (69), Платунов (79), Болокан (90).

19 липня. 17:00. Івано-Франківськ, стадіон “Рух”. +24 С
Арбітр: В.Подригуля (Луцьк). Асистенти арбітра: А.Приймачук (Рівне), С.Дарійчук (Чернівецька обл.).
4-й арбітр: І.Салаш (Калуш). Спостерігач арбітражу: О.Шмигельський (Львів).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!