НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 13 тур: «Прикарпаття-Тепловик» поступається в Надвірній, розгром в Коломиї



19 липня відбулись матчі 13-го туру чемпіонату області з футболу. В центральному матчі ігрового дня в Коломиї зустрілись лідери чемпіонату, «Ніка-Вовчинець» здобуває чергові очки, а «Бескид» підтверджує статус «міцного горішка».

«Ніка-Вовчинець» (Івано-Франківськ) — ФК «Турка» – 2:1

«Ніка-Вовчинець» не знає гіркоти поразки в другому колі чемпіонату області. Аутсайдер, як більшість вважала колектив з івано-франківська, здивував і гостей з Турки. В середині першого тайму новобранець «Ніки-Вовчинець» Святослав Шевченко відкрив рахунок в матчі. Гості зуміли відігратися на початку другої половини зустрічі, гол на рахунку Маковійчука. А на 76-й хвилині Шевченко робить дубль і приносить чергову перемогу новій команді. 2:1 – «Ніка-Вовчинець» покидає останню сходинку в чемпіонаті.

«Бескид» (Надвірна) — «Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) – 3:0

Враховуючи ту ситуацію, яка склалась в турнірній таблиці, дублери «Прикарпаття» мали чудовий шанс піднятися в турнірці, а то й взагалі зрівнятися по очках з «Покуттям» і «Нафтовиком» (вразі нічиї команд в очній зустрічі). Натомість франківці отримали справжній спротив від господарів поєдинку. Надвірнянський «Бескид» вже встиг попсувати нерви брошнівським «Карпатам» і ледь не відібрали бажані очки у «Нафтовика».

В сьогоднішньому матчі «Бескид» відразу кинувся в атаку і на 12-й хвилині Олег Куртяник вивів господарів вперед. За декілька хвилин Роман Романюк взагалі поставив «Прикарпаття-Тепловик» в незручне становище.

По перерві автор другого голу у ворота гостей, Роман Романюк отримав перед собою «червоне світло» і залишив надвірнянську команду в десятьох. Івано-франківці мали в розпорядженні більше півгодини ігрового часу щоби відновити паритет в зустрічі. Але ціпкий захист «Бескиду» не давав збою, тим поче на третій доданій хвилині Олег Куртяник добиває дублерів «Прикарпаття». 3:0 – заслужена перемога надвірнянців.

«Покуття» (Покуття) — «Нафтовик» (Долина) – 5:1

Два лідери чемпіонату з однаковою кількість очок зустрілись в Коломиї визначити хто зайвий. Вся інтрига і статус центрального поєдинку зберігся всього 1 тайм.

В кінці першого тайму «Покуття» виходить вперед завдяки влучному удару Святослава Локатира. А в останню п’ятихвилинку, здавалося, для господарів все перевернулось догори дригом.  На 42-й хвилині за фол червону карточку отримав голкіпер коломиян Микола Плетеницький, а Михайло Басараб з одинадцятиметрової позначки зрівняв рахунок у зустрічі.

По перерві «Покуття» в меншості знищив діючого чемпіона області: Топчевський з пенальті, Хандій, Ілюк також з пенальті, Темерівський створили справжній «голепад» у ворота долинської команди. 5:1 – перша сходинка залишається за «Покуттям».

Матчі не відбулись:

«Карпати» (Брошнів-Осада) – «Вихор» (Ямниця) – +:-

«Карпати-Енергетик» (Галич) – «Пробій» (Городенка) – -:+

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області в Першій лізі можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!