МіжсезонняТоп

ПРИКАРПАТТЯ – КАРПАТИ U-21 – 0:0. Контрольний матч



Івано-франківське “Прикарпаття” зіграло свій п’ятий зимовий спаринг у рамках підготовки до весняної частини сезону. Суперником Команди Володимира Ковалюка стали дублери львівських “Карпат” (U-21). На перебіг цієї контрольної гри суттєво вплинув погодній фактор, адже розпочали суперники за сонячної погоди, однак різкий вітер і сильний снігопад впродовж першого тайму внесли свої корективи у подальшу гру.

Незважаючи на кілька мікротравм гравців “основи”, тренерський штаб господарів вирішив перевірити у справі фактично два експериментальні склади з двома різними тактичними схемами. Один лише голкіпер Остап Вульчин відстояв увесь поєдинок. У дебюті матчу львів’яни ледь не скористалися швидкою контратакою, але воротар “Прикарпаття” вдало зіграв на виході. Рахунок могли відкривати гравці однієї та іншої команди, створивши кілька справді небезпечних моментів поблизу воріт суперника. Та несподівана завірюха дещо збила ігровий темп, тож футболістам довелось пристосуватися до важких погодніх умов, і майже перед самою перервою Вульчин врятував івано-франківців, витягнувши м’яча після класного удару львів’ян зі штрафного.

На другий тайм у господарів вийшов абсолютно інший склад з кількома молодими гравцями, які перебувають на перегляді. Єдиний форвард Андрій Хома двічі був близький до успіху, але у завершальних епізодах йому забракло трохи влучності. Після того, як гра дещо вирівнялася, своїх моментів у контратаках дочекалися і “карпатівці”, але Вульчин виручив господарів. Чимало ігрового часу суперники провели в єдиноборствах у центральній частини поля. Наприкінці поєдинку хороший шанс відкрити рахунок змарнував молодий Олег Павлюк, коли після його удару головою м’яч пролетів у лічених сантиметрах від стійки воріт. Тож вперше під час зимової підготовки спаринг “Прикарпаття” завершило без забитих м’ячів – 0:0.

Контрольний матч

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Карпати U-21» (Львів) – 0:0

“Прикарпаття” (1-й тайм): Вульчин, Борисевич, Пастух, Француз, Сікач, Воробчак, Семотюк, Вацеба, Шпирка, Дитко, Барчук.
“Прикарпаття” (2-й тайм): Вульчин, Радульський, Моцик, Бочкур, Василів, Волок, Геник, Сєдов, Павлюк, Януш, Хома.

ФК Прикарпаття

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!