Перша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 9-й тур: «Прикарпаття-Тепловик» рятується в Долині



Сьогодні відбулися три матчі 9-го туру чемпіонату області з футболу сезону 2019-20 років.

ФК «Турка» – «Пробій» (Городенка) – 0:0

На Коломийщині «Турка» приймала городенківський «Пробій». У безкомпромісній та не поступливій боротьбі команди не змогли забити бодай одного м’яч – нічия 0:0. Городенківці потрохи віддаляються від останнього місця в турнірці, «Турка» залишається в середині таблиці.

«Нафтовик» (Долина) – «Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) – 1:1

Ще один нічийний результат зафіксовано в Долині між місцевим «Нафтовиком» та дублерами «Прикарпаття». Підопічні Валентина Москвіна протягом всього матчу володіли ініціативою. В середині першого тайму півзахисник долинян Павелчак відкрив рахунок на 24-й хвилині матчу. Позитивний результат для господарів протримався весь основний час поєдинку. Лише на 3-й компенсованій хвилині до матчу Веприк приніс гостям нічию в матчі. 1:1 – на користь суперників в боротьбі за високі місця в чемпіонаті.

«Бескид» (Надвірна) – «Ніка-Вовчинець» (Івано-Франківськ) – 3:0

Матч, який мав відбутися у франківську, перенесено до Надвірної за обопільною згодою сторін. На правах господарів «Бескид» активніше діяв біля воріт франківців. На 29-й хвилині Грабовецький відкрив рахунок в зустрічі на користь господарів. По перерві Соколовський подвоїв рахунок, а Ковальчук встановив остаточний результат поєдинку. 3:0 – впевнена перемога підопічних Кушлика.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!