Друга лігаТопЧемпіонат України

КАЛУШ – ОБОЛОНЬ БРОВАР-2 – 1:1. Чергова втрата очок з аутсайдером



13 жовтня, на стадіоні «Хімік» в Калуші, місцева однойменна команда приймала «Оболонь Бровар-2» з Бучі в рамках 15-го туру в Другій лізі ПФЛ.

Не стабільна та не виразна гра в останніх матчах калушан мотивувало Василя Качура до кардинальних змін в ігровому плані команди. На поле вийшли відразу два нападника Горбаченко і Габріель Дос Сантос, під ними в центрі зіграв Книш.

«Калуш» активно розпочав поєдинок і з перших хвилин взяв м’яч під свій контроль, сподіваючись на швидкий забитий гол. Гості вистояли, більше того самі йшли у швидкі контратаки. В одній такій Дерев’яго опинився на вістрі атаки, пробив по воротах, але влучність підвела.

Не все добре із влучністю було і в господарів. В атаках «Калуша» багато браку і мало гостроти, «пивовари» грамотно та надійно обороняли свої ворота.

Немов холодний душ для підопічних Качура виявилась 37-ма хвилина матчу. При повному контролі м’яча калушани вмудрилися пропустити. Мате з розіграшу кутового подав у штрафну, Потопальський перший на ближній стійці перестрибнув всіх влучно пробив під поперечку воріт господарів – 0:1.

Калушани відразу побігли відігруватись. Лаврук з лівої ноги виконав штрафного удару майже з кута карного майданчик, Горбаченку не вдалося пробити по воротах, але Поручинський підхопив м’яча, прострілив по діагоналі воротарської, і тут знову Горбаченко не дотягнувся до м’яча, який пройшов повз стійку воріт.

В наступній атаці Лаврук подав на Лебедя, той з фангу навісив у штрафний майданчик, Горбаченко пробив, і знову захист «оболонців» на місці.

Другий тайм виявився аналогічний першому. При більшому контролі м’яча команда з Калуша багато помилялася в простих діях: великий брак передач, невдале виконання стандартів, Габріель та лідер команди Книш непомітні на полі.

Лаврук за мить двічі виконував штрафний удар, м’яч повз всіх виходив за межі поля. Гудак пробив з дальньої відстані – влучає в ногу супернику. Знову Лаврук вистрілив за меж штрафного – кіпер гостей з другої спроби зафіксував «круглого». Савошко закинув м’яча ближче до воріт суперників, захисники відбивають на Легкого, той з центру штрафної не влучив у ворота.

З небезпечних моментів «Оболоні Бровар-2» можна відзначити небезпечний удар чуть не з центру поля, Златогор перевів на кутовий. Далі Ткач пробив з кута штрафного майданчика, м’яч пролетів повз дальню «дев’ятку».

На тлі млявої, безперспективної гри в атаці, матч йшов до завершення і чергової поразки калушан від аутсайдера чемпіонату, але гості поєдинку збивають Книша на підступах до свого карного майданчика. На 87-й хвилині до м’яча підійшов Савошко, який елегантним ударом перекинувши стінку поклав м’яч у сітку воріт Коломійця – 1:1.

Після забитого голу команду Качура немов підмінили. Окрилені успіхом «Калуш» раз по разу створював небезпечні моменти. Спочатку Легкий та Богач пробивають небезпечно по воротах. Далі Ременюк після помилки «пивоварів» пробив під поперечку, Коломієць тягне. В наступному моменті знову сейв від кіпера гостей. Чи не в останньому епізоді захисники калушан запускають Ременюка у відрив віч-на-віч з голкіпером, Коломієць у підкаті вибиває м’яч за поле.

В підсумку 1:1 – калушани знову віддають залікові бали команді з нижнього ешелону турнірної таблиці.

ФК «Калуш» – «Оболонь Бровар-2» (Буча) – 1:1 (0:1)

Голи: Савошко, 87 – Потопальський, 37

«Калуш»: Злотар, Сениця (Денега, 76), Лаврук (Заваляк, 72), Габріель, Лебедь (Богач, 66), Горбаченко (Савошко, 66), Книш, Ременюк, Матушевський, Поручинський (Гудак, 54), Легкий. Запасні: Попович, Гончар, Олевич, Скакун, Танчин. Головний тренер: Василь Качур.

«Оболонь Бровар-2»: Коломієць, Покойовий, Мате, Чобанов, Потопальський, Кузьменков (Степаненко, 46), Корнєв, Сичевський, Ткач, Островський (Козій, 90), Дерев’яго (Рафальський, 84). Запасні: Дьогтяр, Касімов, Аракелян, Чистяк. Головний тренер: Олег Мазуренко.

Попередження: Матушевський, 63, Савошко, 70 – Корнєв, 58, Ткач, 63, Чобанов, 78, Коломієць, 87, Островський, 90+2.

Вилучення: Поручинський, 90+4, Попович, 90+4 – Мазуренко (гол. тренер), 90+4, Дерев’яго, 90+4, Козій, 90+4

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!