НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 17-й тур: «Нафтовик» не відстає від «Урагану», «Прикарпаття-Тепловик» впевнено переграє «Сокільське».



Тиждень тому на шляху «Урагана» до чемпіонства стояв коломийський «Варатик», якого черніївці переграли 4:0. У вчорашньому матчі з таким же рахунком був битий інший коломийський колектив – «Покуття». На прикінці першого тайму Микола Товстий і Богдан Денега забивши по голу у ворота коломиян забезпечили комфортну перевагу «Урагану» у другій половині гри, котру Ігор Кушецький розвинув до чотирьох м’ячів перегравши двічі Володимира Мегдиника з 11-метрової позначки – 4:0.

Долинський «Нафтовик» залишається найголовнішим конкурентом «Урагану» у боротьбі за «золото» обласного чемпіонату. У домашніх стінах підопічні Михайла Басараба у другій половині гри дотиснули надвірнянський «Бескид». До перемоги «нафтовиків» долучились Володимир Радульський і Роман Дяків, причому другий гол долиняни забили граючи в меншості. За повторне попередження поле на 60-й хвилині покинув Петро Цвеюк.

Другу весняну перемогу здобуло «Прикарпаття-Тепловик», завдавши поразки конкуренту за призові місця. «Сокільське» і дублери «Прикарпаття» не зуміли підібрати «ключі» до воріт один одного у першій половині гри, а по перерві франківці знайшли слабинку в тюдівській обороні забивши три голи. Олег Виприк, Євген Данилюк і Михайло Остапчук переривають трьох матчеву без виграшну серію «Прикарпаття-Тепловика» – 3:0.

Непоступливий «Пробій» знову показує характер, перестрілявши на виїзді «Турку». На 12-й хвилині Михайло Садівник вивів господарів вперед, проте в кінці першого тайму Олег Керчу зрівняв рахунок. У другій половині гри команди знову розмінялися влучними ударами – Владислав Тис вивів «Пробій» уперед, а Василь Червінський за п’ять хвилин до завершення матчу зрівняв рахунок. Кульмінація поєдинку відбулась за хвилину до його завершення, коли Даніел Раулюк реалізував пенальті у ворота Тараса Соповського. 2:3 – на користь городенківського «Пробою».

Чемпіонат області, 17-й тур, 16 травня

Турка — Пробій – 2:3
Прикарпаття-Тепловик — Сокільське – 3:0
Ураган — Покуття – 4:0
Нафтовик — Бескид – 2:0

12 травня

Карпати БО — Варатик – 0:1

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!