НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 9-й тур: Шалена кінцівка матчу в Долині, «Прикарпаття-Тепловик» перемагає



Лідер чемпіонату області «Ураган» пропускав матч туру, чим скористалися переслідувачі і скоротили відставання, окрім «Нафтовика».

Долиняни зазнали чергової поразки на домашньому полі. На цей раз кривдниками стали «Карпати» з Брошнів-Осади. Після нулів у першому таймі Тарас Воробець відкрив рахунок з одинадцятиметрової позначки на 54-й хвилині. Нафтовики відігралися на 77-й завдяки голу Романа Павелчака, а Михайло Бабінчук за шість хвилин до завершення матчу вивів господарів вперед. «Карпати» не здалися і побігли відігравати відставання, що їм цілком вдалося зробити. На останній хвилині Андрій Громоляк зрівняв рахунок, а на першій компенсованій Тарас Воробець вдруге переграв кіпера «Нафтовика» у дуелі пробиття пенальті. 2:3 – «Карпати» набирають хід в чемпіонаті, а для «Нафтовика» друга поспіль поразка.

У матчі ФК «Турка» і «Покуття» учасники активно розпочали поєдинок, забивши до середини першого тайму три голи протягом шести хвилин. Спочатку Руслан Уграк вивів коломиян вперед, но за п’ять хвилин «Турка» відігралася, влучним ударом відзначився Василь Дмитрук. Відразу ж, в наступній атаці, гості вдруге повели в рахунку завдяки Віталію Турчанському, а в кінці тайму той же Турчанський зміцнив перевагу «Покуття» до двох голів. Рахунок 3:1 протримався весь другий тайм, лише в компенсований час Олег Керчу встановив остаточний результат. 1:4 – легка перемога повертає «Покуття» в трійку лідерів.

Найголовніший конкурент «Урагана» у боротьбі за найвище місце в чемпіонаті – «Прикарпаття-Тепловик». Івано-франківці здобули чергові три очка у виїзному матчі з надвірнянським «Бескидом». Долю поєдинку вияснив один забитий гол Ігоря Цимбалістого у другій половині гри. Господарі мали шанс відігратися, адже останні п’ять хвилин грали в більшості. За дві жовті карточки поле достроково покинув Ярослав Пархуць. Проте часу «Бескиду» не вистачило. 0:1 – «Прикарпаття-Тепловик» переслідує лідера.

З аналогічним рахунком 0:1 «Сокільське» граючи в Городенківщині здолав «Пробій». Перемогу тюдівцям приніс гол Ігоря Коржука. «Ніка-Вовчинець» також з мінімальним рахунком переграла «Варатик». На дубль Андрія Боднарука коломийська команда відповіла всього влучним ударом Гаврилюка – 2:1.

Чемпіонат області, 9-й тур, 8 листопада

Нафтовик — Карпати БО – 2:3
Бескид — Прикарпаття-Тепловик – 0:1
Турка — Покуття – 1:4
Ніка-Вовчинець — Варатик – 2:1
Пробій — Сокільське – 0:1

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!