Перша лігаЧемпіонат України

ПРИКАРПАТТЯ – ІНГУЛЕЦЬ: Анонс матчу



Вперше у нинішньому сезоні “Прикарпаття” зіграє домашній поєдинок у суботу. Саме цього дня, 14 вересня, на стадіоні “Рух” Команда з Івано-Франківщини прийматиме “Інгулець” з Петрового, який поки випереджає івано-франківців всього на два очки. Початок матчу о 17-й годині.

У турнірній таблиці майбутні суперники перед очним побаченням розташовані поруч: “Інгулець” має в активі 12 залікових балів і посідає восьму позицію, а “Прикарпаття” з “Чорноморцем” наразі ділять 9-10 місця, набравши по 10 очок. В минулому турі підопічні Володимира Ковалюка нарешті перервали свою п’ятиматчеву безвиграшну серію у чемпіонаті, “перестрілявши” на виїзді “Кремінь” (4:3). Приємно, що одразу два гравці івано-франківської команди увійшли до символічної збірної вікенду – Роман Кузьмин та Ігор Худобяк.

А от “Інгулець” не може виграти вже майже місяць. Після стартової поразки у Харкові підопічні Сергія Лавриненка здобули три поспіль перемоги, по-черзі здолавши “Агробізнес” (2:0), “Металург” (2:0) і “Черкащину” (1:0). Згодом у Кубку України взяли домашній реванш у “Металіста 1925” (2:0), однак далі у чемпіонаті петрівці здобули всього три очки у чотирьох останніх матчах, зігравши внічию з “Гірником-Спорт” (1:1), “Минаєм” (1:1), “Волинню” (0:0) і поступившись “Авангарду” (1:2).

Для амбітної команди з Кіровоградщини “Прикарпаття” є незручним суперником, якому “жовто-червоні” двічі поступилися минулого сезону, не зумівши забити жодного м’яча. Точніше, забили, але у власні ворота. Так, у першому колі після прямого удару Конкольняка зі штрафного Кучеренко відзначився автоголом – 0:1. А в Івано-Франківську Оринчак і компанія видали, напевне, одну зі своїх найкращих ігор, розгромивши суперника з “сухим” рахунком 4:0. Герой 17-го туру Богдан Оринчак тоді оформив “дубль”, ще по голу забили Француз і Барчук.

На жаль, 11-й номер прикарпатців не зіграє у суботу через травму, так само як і Данищук, який вибув з гри принаймні на два місяці. Перебувають у лазареті ще кілька івано-франківців… Натомість завершилась дискваліфікація Романа Барчука, який готовий повернутися на футбольне поле. У складі обох команд точно не зіграють гравці, які вже заробили по 4 попередження: у господарів – це півзахисник Роман Борисевич, а у гостей – нападник Ніка Січінава.

Чи зуміє “Прикарпаття” втретє перемогти і зберегти свої ворота “сухими”? Чи продовжиться безвиграшна серія “Інгульця” після гри в Івано-Франківську? Відповіді на ці та інші запитання дасть сам поєдинок. Команда рідного краю чекатиме на підтримку власних вболівальників, тож до зустрічі 14 вересня на стадіоні “Рух”!

Чемпіонат України. Перша ліга. 9 тур. 14 вересня 2019 року. Івано-Франківськ, стадіон “Рух” – 17:00

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Інгулець» (Петрове)

Арбітр: І.Сташук (Чернігів). Асистенти арбітра: Р.Якимик, Ю.Суряк (обидва – Львів).
4-й арбітр: І.Салаш (Калуш). Спостерігач арбітражу: Ю.Ісаєв (Запоріжжя).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!