НовиниПерша лігаЧемпіонат України

Євген Цибулько – арбітр матчу «Волинь» – «Прикарпаття»



Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на перенесені матчі чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок 14-го туру “Волинь” – “Прикарпаття”, що відбудеться найближчої середи, 12 травня, на луцькому стадіоні “Авангард” в полі судитиме Євген Цибулько.

Варто відзначити, що для 31-річного арбітра з Черкащини це буде ювілейна десята гра у Першій лізі, де він дебютував лише минулого літа. У 23-му турі чемпіонату 2019/20 Цибулько відсудив матч “Прикарпаття” – “Кремінь” (2:1). А раніше рефері з Канева обслуговував змагання дублерів U-19 Прем’єр-ліги і матчі Другої ліги ПФЛ. Як раз у сезоні 2016/17 тоді ще “Тепловик-Прикарпаття” вдома розгромив “Суднобудівник” з Миколаєва – 6:0.

У поточному сезоні Євген Цибулько відпрацював на першому етапі Кубку України (“Рубікон” – “Діназ” – 0:2) та у восьми матчах першолігового чемпіонату, де обслуговував по одній грі за участі “Волині” і “Прикарпаття”. У 2-му турі лучани на виїзді зіграли внічию з “ВПК-Агро” (1:1), а у 8-му турі івано-франківці мінімально здолали тернопільську “Ниву” у Калуші (2:1).

Арбітр – Євген Цибулько (Черкаська обл.)
Асистенти арбітра – Микола Близнюк (Харків), Ростислав Якимик (Львів)
Четвертий арбітр – Сергій Подригуля (Луцьк)
Спостерігач арбітражу УАФ – Михайло Митровський (Ужгород)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!