НовиниПерша лігаЧемпіонат України

Руслан МОСТОВИЙ: “…Ми десь не допрацювали. Мабуть, заслужили на такі поразки”



У матчі 18-го туру чемпіонату івано-франківська команда зазнала мінімальної поразки від рівнян, пропустивши єдиний м’яч зі штрафного – 0:1. Своїми враженнями після поєдинку поділилися наставники обох команд – Юрій Вірт (“Верес”) і Руслан Мостовий (“Прикарпаття”).

Руслан МОСТОВИЙ, головний тренер “Прикарпаття”:

– Ми дуже серйозно вивчали суперника. Знали, який футбол він може запропонувати, готувалися до цього. Увесь тижневий цикл моделювали під цю гру. Сьогодні, як і в попередній грі, ми десь не допрацювали. Мабуть, заслужили на такі поразки. І “Оболонь” тиждень тому, і “Верес” сьогодні – більше хотіли перемогти. Щойно поговорили в роздягальні про це з командою. Десь, у порівнянні з “Оболонню” і “Вересом”, у нас нема тої агресії в атаці. Значить, працюватимемо над цим.

Щодо пропущеного гола, то його пропустила уся команда. Так, це майстерність виконання. Зараз у футболі один момент, один стандарт може вирішити долю матчу. Це був зовсім непотрібний фол. Хоча ми наголошували, що “Верес” грає за рахунок флангів, за рахунок стандартів.

Юрій ВІРТ, головний тренер “Вереса”:

– Дуже радий здобутому результату і радий за гру. Важка гра проти хорошого суперника. Перших двадцять хвилин було більше боротьби, ніж футболу. Потім, вважаю, ми повністю переграли “Прикарпаття”. Включили швидкість, створювали моменти. Наприклад, Віталій Дахновський з метра не забив… В перерві сказав команді, що так потрібно продовжувати і ми обов’язково заб’ємо. 

Другим таймом також задоволений. Забили після стандарту, так. Але біля наших воріт суперник жодного моменту не створив. Ми надійно відіграли у захисті. Сьогодні було багато боротьби. Ми її вигравали, підбирали м’ячі. Навіть на важкому полі. Сьогодні нам міг завадити лише настрій. А настрій в нас був – як на фінал. Перед попередньою грою я сказав команді, що у нас попереду 16 фіналів. Це був 15-й. Виграємо! Дай Бог, аби так продовжувалося.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!