МіжсезонняНадвірнянський р-нНовиниРайони

Кубок пам’яті Героїв Небесної Сотні: визначились півфіналісти



На футбольних полях Надвірнянщини розпочався традиційний турнір пам’яті Героїв Небесної Сотні. Цього річ в кубку взяли участь 14 команд, які згідно жеребкування розділених на 4 групи. Всі матчі в групах відбулись 19 березня, а їх переможці зіграють у півфіналі.

Отож, у групі «1» «Горгани» і «Красна» перегравши своїх суперників, «Розсіч» і «Лісоруб» відповідно, з однаковим рахунком 2:1, зустрілись в очному поєдинку за вихід до 1/2 фіналу, де господарі, ФК «Красна», здолала колектив із Зеленої 1:0.

Учасники групи «2» провели свої матчі у селі Пнів. «Скеля» вибила з кубка «Надвірну», перегравши їх з рахунком 2:0, а «Олімпія» у результативному матчі переграла «Лукавець» – 5:2. А ось у міні-фіналі пнівська команда не мала проблем з «Олімпією» – 4:1. «Скеля» виходить до півфіналу.

Також у півфіналі зіграє господар групи «3» – ФК «Ланчин». У першому матчі групи господарі завдали поразку «Лістеру» 3:1. В наступному поєдинку «Лістер» і «Стримба-Лоєва» переможця не виявили, а у серії пенальті фортуна посміхнулася команді з Лісної Тарновиці – 4:3. В заключному поєдинку «Ланчин» в «суху» переграв «Стримбу-Лоєву» 4:0 і з двома перемогами в активі виходить в 1/2 фіналу.

У групі «4» «Підгір’я» і «Фортуна» не змогли скласти конкуренцію делятинському «Пруту». Спочатку «Прут» переграв назавизівський колектив з рахунком 2:0, далі «Підгір’я» завдало поразку «Фортуні» 3:1, а в третьому поєдинку в групі «4» представник першості Івано-Франківської області розгромив «Фортуну» 7:1.

Таким чином у півфіналі Кубка пам’яті Героїв Небесної Сотні, який відбудеться наступної неділі, 26 березня, зіграють:

ФК «Красна» – «Скеля» (Пнів)
ФК «Ланчин» – «Прут» (Делятин)

Ознайомитися з турнірною таблицею і матчами плей-офф «Кубка пам’яті Героїв Небесної Сотні» можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!