Надвірнянський р-нНовиниРайони

Надвірнянський р-н: «Надвірна» захопила лідерство, «Бистриця» не дає спокою суперникам, результати 4-го туру



9 жовтня відбулись матчі 4-го туру чемпіонату Надвірнянського району, за підсумками якого з’явився одноосібний лідер і зафіксовано перемогу з двозначним рахунком.

«Лістер» вдома не дорахувався двох залікових балів у матчі з «Підгір’я». На голи гравця назавизівської команди Тараса Бунія у кожному з таймів, господарі відповіли влучними ударами у виконанні Валентина Пітчука, який вперше зрівняв рахунок на 45-й хвилині з 11-метрової позначки, а в другому таймі, на 87-й хвилині, врятував «Лістер» від поразки – 2:2.

«Надвірна» сповна скористалася осічкою «Лістера», яка на виїзді впевнено переграла «Горгани». У першому таймі на гори Ігоря Крука і Василя Антонюка господарі відповіли голом Василя Хмельовського, а в другій половині гри забиті м’ячі Василя Антонюка та Івана Созанського лишились без відповіді. 1:4 – «Надвірна» одноосібно виходить в лідери чемпіонату.

Домашні матчі «Бистриці» перетворюються на жахіття для суперників. У рідних стінах «Бистриця» встигла наклепала 9 голів у ворота «Скелі», а останньої неділі жертвою команди з Пасічної став «Колос», у ворота якого залетіло 11 м’ячів, на що гості відповіли по голу в кожному таймі у виконанні Максима Михальчука – 11:2.

Досить напруженою боротьба вийшла в Биткові між місцевою «Розсічю» і пнівською «Скелею». Головний арбітр матчу Микола Макаро неодноразово діставав «гірчичники» з кишені, а на 34-й хвилині залишив у меншості «Розсіч», яка на той час вела в рахунку завдяки голу Івана Ломпаса. Підвів свою команду Іван Рудейчук, який вмудрився протягом чотирьох хвилин отримати дві жовті карточки. У другому таймі «Скеля» зрівнялася із суперником… Спочатку вирівняв склади Дмитро Обідняк за повторну жовту карточку, а згодом Мар’ян Заяць зрівняв рахунок, реалізувавши пенальті. 1:1 – бойова нічия.

Чемпіонат Надвірнянщини, 4 тур, 9 жовтня

Бистриця (Пасічна) – Колос (Парище) – 11:2
Розсіч (Битків) – Скеля (Пнів) – 1:1
Лістер (Лісна Тарновиця) – Підгір’я (Назавизів) – 2:2
Горгани (Зелена) – Надвірна – 1:4

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Надвірнянського району можна ТУТ.

Першість Надвірнянщини, 4 тур, 9 жовтня

Біла Тиса (Микуличин) – Страгора (Стримба) – 1:4
Лукавець (Гвізд) – Красна – 2:3
Лісоруб (Бистриця) – Верхній Майдан – 5:1
Ланчин – Фортуна (Пнів) – 3:2

Ознайомитися з турнірною таблицею першості Надвірнянського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!