МіжсезонняНовиниТопЧемпіонат області

Кубок Підгір’я: «Вільхівці», «Покуття», «Нафтовик» перемагають, «Ураган» сенсаційно поступився, результати 1-го туру



Сьогодні, 11 березня, після трьох річної перерви пов’язані з пандемією COVID-19 (2020, 2021 роках) і збройної агресії росії проти України (2022 року) розпочався 27-й за ліком міжсезонний турнір – «Кубок Підгір’я».

Матч-відкриття відбувся на базі СК Академії НФК «Ураган» між черніївським «Ураганом» і ФА «Прикарпаття» U-19. Поєдинок пройшов за переваги «ураганівців», але несподівано перемогу здобули підопічні Володимира Салія. Черніївська команда спочатку відкрила рахунок, а згодом забила у власні ворота. У другому таймі перемогу для академії «Прикарпаття» приніс Олександр Дідух. 1:2 – «Ураган» розпочинає турнір з невдачі, яка може коштувати місце у півфіналі.

Наступні матчі ігрового дня пройшли на «Хет-Трик Арені». У групі «А» «Покуття» не мало проблем зі СДЮСШОР «Прикарпаття» – 4:0, а «Вільхівці» завдяки дублю Андрія Боднарук переграли кутські «Карпати» – 2:0.

Завершив 1-й день турніру поєдинок між «Нафтовиком» і «Прикарпаттям-Тепловиком» U-18. Долиняни у першому таймі продемонструвала свої наміри не лише на даний поєдинок, а мабуть, і на весь турнір. Підопічні Олега Веприка у першій 45-хвилинці тричі виймали м’яч із власних воріт, а по перерві команди розмінялися забитими м’ячами, 4:1 – перемога «Нафтовика».

Ознайомитися з турнірною таблицею «Кубка Підгір’я» можна ТУТ.

Фото ФА «Прикарпаття»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!