НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: «Благо-Юність» громить суперника, «Прикарпаття-Тепловик» без залікових втрат, результати 4-го туру



В рамках 4-го туру зафіксовано кілька розгромних рахунків, команди з Городенківщини мінімально перемагають суперників, а коломийльке «Покуття» продовжує розчаровувати вболівальників.

Чемпіонат області: «Благо-Юність» громить суперника, «Прикарпаття-Тепловик» без залікових втрат, результати 4-го туру 2 → ІВАНКОВА, БЛАГО-ЮНІСТЬ – КАРПАТИ К

Відкрив програму 4-го туру суботній поєдинок між поточним лідером «Благо-Юністю» і кутськими «Карпатими». Господарі відразу взяли в облогу ворота Іванюка і лише блискуча реакція воротаря рятувала гостей від голу в дебюті матчу після ударів Павлюка і Лаврука. Проте кульмінація поєдинку – два призначені пенальті у ворота «Карпат». На 11-й хвилині Позарук необачно зіграв рукою у своєму карному майданчику, а в компенсований час до першого тайму Роман Луканюк не встиг прибрати руку після удару з близької відстані Москалика. В обох випадках Вацеба з 11-метрової позначки переграв Іванюка. Між двома пенальті Турчанський з флангової подачі Долотка розстріляв ворота суперника. В підсумку 3:0 після першої половини гри.

У другому таймі команда Романа Мотуза продовжила володіти ініціативою, але забили на прикінці матчу. Спочатку Кукурудз пробив у дальній кут воріт – 4:0, а на 80-й хвилині той же Кукурудз розрізним пасом з центру поля вивів Герина на побачення з кіпером, який обіграв опонента і відправив м’яч у порожні ворота – 5:0.

«БЛАГО-ЮНІСТЬ» (Верхня) – «КАРПАТИ» (КУТИ) – 5:0 (3:0)

Голи: Вацеба (11 пен, 45+ пен), Турчанський (15), Кукурудз (76), Герин (80).

11 вересня 2021, стадіон «Благо-Юність» – 16:00

Чемпіонат області: «Благо-Юність» громить суперника, «Прикарпаття-Тепловик» без залікових втрат, результати 4-го туру 2 → КАЛУШ, КАЛУШ – ВІЛЬХІВЦІ

Команда Петра Лесіва не знає смаку перемоги в поточному сезоні, які підійшли до поєдинку з «0» в графі зароблених пунктів. Протилежний доробок у «Вільхівців», які також мають «0», але – графа поразок.

У першому таймі гості володіли ігровою перевагою над суперником, проте «Калуш» надійно оборонявся не дозволяючи супернику піти на перерву за переваги в рахунку. У другій половині гри «Вільхівці» не збавляли оборотів та продовжили висіти на воротах Петра Халуса. Лише фінальний штурм гостей дав свої плоди. Денис Зачиковський з гострого кута віддавав передачу головою на лінію воріт калушан, але Петра Халус намагався перевести м’яч за межі рамки воріт, проте вийшло на оборот – кіпер переправив «круглого» у власні ворота – 0:1.

ФК «КАЛУШ» – ФК «ВІЛЬХІВЦІ» – 0:1 (0:0)

Голи: Халус (90+1, АГ)

12 вересня 2021, Калуш, стадіон «Хімік» – 16:00

Чемпіонат області: «Благо-Юність» громить суперника, «Прикарпаття-Тепловик» без залікових втрат, результати 4-го туру 2 → КОЛОМИЯ, ПОКУТТЯ – НАФТОВИК

Обидві команди поступилися в минулих матчах з рахунком 1:2 – «Покуття» в Тюдові, а «нафтовики» втратили перемогу з дублерами «Прикарпаття».

В очному протистоянні підопічні Валентина Москвіна забили швидкий гол, автор результативної дії Василь Корпан. По перерві «Нафтовик» розвинув свою перевагу. На початку другого тайму Іван Паньків подвоїв рахунок, а в кінці матчу Віталій Заторський встановив остаточний рахунок – 0:3.

«ПОКУТТЯ» (Коломия) – «НАФТОВИК» (Долина) – 0:3 (0:1)

Голи: Корпан (8), Паньків (50), Заторський (87)

12 вересня 2021, Коломия, стадіон «Юність» – 16:00

Чемпіонат області: «Благо-Юність» громить суперника, «Прикарпаття-Тепловик» без залікових втрат, результати 4-го туру 2 → НАДВІРНА, БЕСКИД – НІКА-ВОВЧИНЕЦЬ

«Бескид» попри дві крупні поразки від «Сокільського» і «Гарди» має сенсаційну перемогу над «Нафтовиком» (2:1). Натомість команда Андрія Нестерука солідно виглядала в матчах проти своїх суперників, що не скажеш про результат – поразка від «Гарди» (2:4) при рахунку 2:0, дещо не дограли в матчі проти «Вільхівців» (1:1), і лише одна звитяга над аутсадером турніру «Калушом» (6:1).

У Надвірній «Ніка-Вовчинець» продемонструвала супернику свою міць, хоча перший тайм залишився за гостями з мінімальною перевагою. Андрій Боднарук відправив команди на перерву за рахунку 0:1.

У другому таймі той же Андрій Боднарук поклав початок розгрому суперника відзначившись другим голом, а Станіслав Морис та Олександр Тимченко протягом трьох хвилин зняли всі питання щодо переможця поєдинку – 0:4.

«БЕСКИД» (Надвірна) – «НІКА-ВОВЧИНЕЦЬ» (Івано-Франківськ) – 0:4 (0:1)

Голи: Боднарук (37, 61), Морис (73), Тимченко (75)

12 вересня 2021, Надвірна, стадіон «Нафтовик» – 16:00

Чемпіонат області: «Благо-Юність» громить суперника, «Прикарпаття-Тепловик» без залікових втрат, результати 4-го туру 2 → ГОЛИНЬ, КАРПАТИ БО – ВАРАТИК

В здобутку «Карпат» дві перемоги і стільки ж нічийних поєдинків, що робить команду Василя Качура не лише фаворитом в матчі проти коломиян, а й претендентом на високі підсумкові місця, в тому числі і призові. «Варатик» підійшов до звітного поєдинку з дещо скромнішим результатом – всього одне зароблене очко в коломийському дербі.

Попри статус аутсайдера матчу коломияни нав’язали супернику боротьбу. Тим більше, перший тайм залишився за підопічними Андрія Олійника, які завдяки голу Михайла Кавацюк пішли на перерву за своєї переваги – 0:1.

У другому таймі «карпатівці» перевели рахунок на свою користь. Для цього їм знадобилось всього 10 хвилин, протягом яких Павло Сальваровський зрівняв рахунок, Андрій Сировецький вивів господарів вперед, а Микола Кащій закріпив перевагу брошнів-осадських «Карпат» – 3:1.

«КАРПАТИ» (Брошнів-Осада) – «ВАРАТИК» (Коломия) – 3:1 (0:1)

Голи: Сальваровський (54), Сировецький (60), Кащій (62) – Кавацюк (36)

12 вересня 2021, Надвірна, стадіон «Нафтовик» – 16:00

Чемпіонат області: «Благо-Юність» громить суперника, «Прикарпаття-Тепловик» без залікових втрат, результати 4-го туру 2 → СЕРАФИНЦІ, ПРОБІЙ – СОКІЛЬСЬКЕ

«Пробій» і «Сокільське» переможно завершили минулі матчі – перші здолали «Варатик», а Тюдівці перемогли «Покуття».

Матч пройшов у безкомпромісній та гострій боротьбі з багатьма фолами як з одного боку, так і другого. Проте ініціатива була боці господарів, які здебільшого пробивали з дальньої відстані. За меж штрафної площі пробивав Карапка, але Гоменюк справився з його ударом. Також дальнім вистрілом відзначився Теремівський попри стійку, а удар Українця для воротаря не склав проблеми. Тим не менш гол у ворота «Сокільське» назрівав. На 43-й хвилині Керчу з центрального кола відправив «круглого» у вільну зону карного майданчика, в район 11-метрової позначки, де Карапка перший на м’ячі і перекинув того над воротарем у сітку воріт – 1:0.

У другому таймі команді з Тюдова потрібно було діяти швидше та гостріше біля воріт городенківців для уникнення поразки . Але «Пробій» був іншої думки, продовжуючи контролювати гру, яку довів до мінімальної перемоги.

«ПРОБІЙ» (Городенка) – «СОКІЛЬСЬКЕ» (Тюдів) – 1:0 (1:0)

Голи: Карапка (43)

12 вересня 2021, Серафинці, стадіон «Колос» – 16:00

Чемпіонат області: «Благо-Юність» громить суперника, «Прикарпаття-Тепловик» без залікових втрат, результати 4-го туру 2 → ІВАНО-ФРАНКІВСЬК, ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК – ГАРДА

Граючи на два фронти команда Віктора Данищука успішно проводить матчі обласного чемпіонату – три перемоги в трьох поєдинках. «Гарда» чергує перемогу з поразкою. Не став винятком і сьогоднішній матч, в якому підопічні Михайла Басараба по «сценарію» програють.

А все починалось для калушан обнадійливо, на 9-й хвилині Роман Денега відкрив рахунок, який протримався до кінця першого тайму – 0:1. Відразу по перерві «Прикарпаття-Тепловик» почав диктувати свої умови. В дебюті другої 45-хвилинки Ігор Крамар зрівняв рахунок, а в середині тайму Михайло Остапчук спочатку вивів господарів вперед, а за 15 хвилин зміцнив перевагу своєї команди – 3:1. Під завісу матчу гол Тараса Ковальчука дав надію на порятунок «Гарді», але через брак ігрового часу гості не змогли організувати ще один гольовий момент. 3:2 – дублери «Прикарпаття» зі 100% результатом дихає в спину «Благо-Юності», а в найближчий четвер може випередити верхнянців у разі перемоги у франківському дербі.

«ПРИКАРПАТТЯ-ТЕПЛОВИК» (Івано-Франківськ) – «Гарда» (Калуш) – 3:2 (0:1)

Голи: Крамар (48), Остапчук (61), Остапчук (76) – Денега (9), Ковальчук (90)

12 вересня 2021, Івано-Франківськ, стадіон «Гірка» – 16:00

Ознайомитися з турнірною таблицею і календарем чемпіонату області можна → ТУТ.

фото “Благо-Юність”

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!