НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

«Прикарпаття» програє галицьке дербі



Здавалося б, Карпати давно виконали головне завдання (достроково вийшли в чемпіонський раунд), а Прикарпаття, навпаки, має рідкісний шанс скористатися двома поспіль осічками тернополян і повернутися на четверте місце. Проте склад львів’яни на Велике галицьке дербі виставили цілком собі основний, і навіть юний Шах, який нечасто грає в стартовому складі, це право заслужив – адже і забивав, і оживляв гру з лави запасних, і в основі з Діназом виходив.

І дійсно, припущення, зловлене при перегляді стартових складів, підтвердилося – Карпати вийшли на поле стадіону «Рух» навіть без натяку на «передвідпустковий настрій». Ще в першому таймі підопічні Тлумака забезпечили собі комфортну перевагу, вдало використавши два з кількох небезпечних моментів. Спочатку, після кутового від Чачуа, прикарпатці не зуміли завадити розстрілювати свої ворота. І якщо перша спроба була перекрита блокуваннями та реакцією воротаря, то Дуць на добиванні зіграв переконливо – 0:1. Ігор відзначився третім голом, а загалом у нього вже чотири результативних дії.

На досягнутому львів’яни не зупинялися. Швидкісну атаку вони провели широким фронтом, зі свого флангу встиг долучитися Галенков і пробивав з меж карного майданчика – 0:2. Денис відкрив лік своїм голам у новому сезоні. Ще в першому таймі здобувши бажану перевагу, Карпати ледве не почали втрачати її після перерви. Прикарпаття, до честі господарів, активізувалося – найкращий шанс мав Рудюк, який в останніх турах все гостріше ходить в атаки, але м’яч прийняла на себе стійка воріт. Навіть після вилучення Галенкова за другу жовту Прикарпаття забити не змогло.

У свою чергу, активно діяв Тарануха, проте в подвійному оточенні він нечасто взагалі діставався до м’яча, а коли діставався – удари блокувалися. Також не досягли успіху стандарти Чачуа та спроба М.Когута пробити з гри.

Чемпіонат України. Перша ліга, 13 тур

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Карпати» (Львів) ‒ 0:2 (0:2)

Голи: Дуць, 30, Галенков, 41

«Прикарпаття»: Піцан, Соловйов, Борисевич, Аксьонов, Писко, Рудюк, Тітаєвський (Кузьмин, 70), Оринчак, Цюцюра, Сондей (Бучакчийський, 70), Барчук (Дитко, 76).

«Карпати»: Льопка, Дуць, Болденков, Приймак, Галенков, І. Когут, Чачуа, Рябов, М. Когут (Лень, 60), Шах (Кожанов, 60), Тарануха (Климець, 67).

Попередження: Оринчак (31), Аксьонов (47), Цюцюра (68) – Рябов (26), Галенков (55, 64), М. Когут (61).

Вилучення: Галенков (64) (повторне попередження)

20 листопада. Початок – 13:00. Івано-Франківськ. Стадіон «Рух»

Арбітр – Дмитро Кривушкін (Харків).
Асистенти арбітра – Сергій Дарійчук (Чернівці) та Олександр Лапицький (Київ).
Четвертий арбітр – Мирослав Липко (Івано-Франківськ).
Спостерігач арбітражу – Микола Левко (Чернівці).

SportArena

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!