НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: «Прикарпаття-Тепловик» поступається в Долині, «Сокільське» громить суперника



Сьогодні відбулися два перенесені матчі чемпіонату області – це завершальний поєдинок 10-го туру між «Нафтовиком» і дублерами «Прикарпаття» та матч наступного 11-го туру між «Сокільським» і «Варатиком».

У зв’язку з виступати «Варатика» в аматорському чемпіонаті України (21 листопада коломияни прийматимуть «оновлені» львівські «Карпати» (Маркевича, Тлумака і Ко.)) поєдинок, який мав відбутися найближчої неділі, перенесли на сьогодні. Тюдівці на правах господарів зі стартовим свистком взяли м’яч під свій контроль, та раз за разом змушували своїх суперників витягати м’яч із власної сітки воріт. Вже на 12-й хвилині Іван Боднарук влучним ударом відкрив рахунок в матчі, а на 20-й і 33-й Ігор Коржук робить рахунок розгромним – 3:0. До перерви «Сокільське» провело ще одну результативну атаку, яку завершив взяттям воріт Богдан Савин – 4:0. У другій половині гри гол Юрія Радиша добив деморалізованого «Варатика». 5:0 – «Сокільське» на оптимістичній ноті завершує осінню частину змагань.

У Долині зійшлися в очному протистоянні претенденти на призові місця поточного чемпіонату – «Нафтовик» приймав «Прикарпаття-Тепловик», який залишається єдиною командою, що може зсунути «Ураган» з першого місця за підсумками першого кола. Для здобуття максимальних завдань франківцям необхідно було забивати, що й зробили ближче до завершення першого тайму – Андрій Андрейчук вивів гостей вперед – 0:1. У перерві Михайло Басараб провів плідну розмову зі своїми підопічними, які вийшли на другий тайм зарядженими на здобуття результату. На 57-й хвилині Василь Лаврінок зрівняв рахунок на табло, а за чотири оберти секундної стрілки Роман Дяків забим м’ячем у ворота «Прикарпаття-Тепловика» приносить перемогу своїй команді. 2:1 – вольова перемога «Нафтовика».

Чемпіонат області, 10-й тур, 18 листопада

Нафтовик — Прикарпаття-Тепловик – 2:1

Чемпіонат області, 11-й тур, 18 листопада

Сокільське — Варатик – 5:0

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!