Коломийський р-нНовиниРайони

Коломийський р-н: «Факел» знищив конкурента, «Семенівка» у перестрілці поступилась чернятинському «Колосу», результати 9-го туру



13 листопада відбулись матчі 6-го туру чемпіонату Коломийського району, в якому у групі «А» двовладдя за підсумками першого кола, а в інших двох групах появились одноосібні лідери.

Група А, 9 тур, 13 листопада

Учасники групи А першими завершили осінню частину чемпіонату району.

«Підгір’я» і «Голосків» в очному протистоянні розійшлися без гольовою нічиєю – 0:0, а «Лісна Слобідка» реалізувавши дві свої нагоди переграли «Хлібичин» з рахунком 2:0. Таким чином «Підгір’я» і «Лісна Слобідка» маючи в активі по 22 бали завершують перше коло в статусі лідерів.

«Довбушівець» перериває чорну смугу з двох поразок поспіль. Голи Миколи Ковцуна, Івана Буджака і реалізований пенальті Тараса Козяка приносить перемогу печеніжинській команді з рахунком 3:1 над ФК «Отинія».

«Вікторія» у рідних стінах переграє «Княгинин» – 3:1, а «Мишин» і коломийський «ДОЗ» розійшлися мировою – 1:1.

Лісна Слобідка – Хлібичин (Лісний Хлібичин) – 2:0
Мишин – ДОЗ (Коломия) – 1:1
Вікторія (Велика Кам’янка) – Княгинин (Підгайчики) – 3:1
Голосків – Підгір’я (Іванівці) – 0:0
Отинія – Довбушівець (Печеніжин) – 1:3

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Коломийського району Групи «А» можна ТУТ.

Група Б, 9 тур, 13 листопада

До головного матчу групи в першому колі «Вовки» і «Факел» підійшли без очкових втрат. Команди вже зустрічалися між собою в кубку району, тоді переможця розсудила післяматчева лотерея (1:1, пенальті 4:5 на користь «Факела»).

У вчорашньому поєдинку боротьби як такої не вийшло. У першому таймі воротар «Вовків», Віталій Коротовський, двічі виймав м’яч з власних воріт. А провальний старт другого тайму взагалі позбавив вовчківську команду бодай на одне очко, не помогла й заміна воротаря. У складі «Факела» до перерви двічі відзначився Іван Вовчук, а з 50-ї по 54-ту хвилини Вовчук забив свій третій гол і дублем відзначився Максим Гоянюк відправивши суперника в нокаут. В останній 10-хвилинці Іван Петрук забив гол престижу, а крапку у поєдинку поставив Олександр Сапа на 87-й хвилині. 1:6 – команда з Троїці розгромивши конкурента, одноосібно очолив свою групу.

Несподіваної поразки зазнав «Прут» від одного з аутсайдерів, «Покуття». Андрій Бигар вивів підвисоцьку команду вперед на 12-й хвилині, а через 10 хвилин Дмитро Волощук з 11-метрової позначки зрівняв рахунок. В кінці першої половини гри Дмитро Юрійчук забивши у ворота «Прута» приносить першу перемогу для «Покуття» – 2:1.

«Черемош» на останній хвилині врятувався від домашньої поразки з командою «Ганьківці». У першому таймі на голи Ростислава Шинкарика і Ярослава Юрійчука господарі відповіли реалізованим пенальті у виконанні Сергія Гузака. По перерві «Ганьківці» забили ще двічі – Василь Гаврилюк на користь своєї команди, а помилка воротаря Руслана Лазаренка призвела до автоголу. В кінці матчу В’ячеслав Дідух забив рятівний гол для команди Залуччя, встановивши нічийний результат – 3:3.

Ще одна нічия зафіксована в Стецевій між місцевою командою і «Єдністю». Господарі створили комфортну перевагу на другу половину гри забивши двічі – Іван Никифорук і Денис Семирга, але після перерви «Стецева» на змогла захистити здобуту перевагу. Спочатку Ігор Голейчук на 69-й хвилині відквитав один гол, а на 83-й Олександр Самуляк зрівняв рахунок – 2:2.

У протистоянні двох «Колосів» дубль Назарія Молофія і гол Олександра Саєнка зробили всю справу до перерви на користь команди з Красноставців – 3:0, а дубль Івана Козоріза приніс перемогу для ФК «Борщів» у виїзному поєдинку з «Рибницею» – 2:1.

Черемош (Залуччя) – Ганьківці – 3:3
Вовки (Вовчківці) – Факел (Троїця) – 1:6
Стецева – Єдність (Балинці) – 2:2
Покуття (Підвисоке) – Прут (Прутівка) – 2:1
Рибниця (Новоселиця) – Борщів – 1:2
Колос (Красноставці) – Колос (Белелуя) – 3:0

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Коломийського району Групи «Б» можна ТУТ.

Група В, 9 тур, 13 листопада

Чернятинський «Колос» завдає першої поразки в чемпіонаті команді Семенівки на його ж полі. Обидві команди розпочали зустріч в гіпер режимі, забивши 6 голів на двох за півгодини з «хвостиком». Вже на першій хвилині Віталій Заячківський вивів «Колос» вперед, але за 3 оберти секундної стрілки Іван Шевчук відновив рівновагу. Ще 5 хвилин знадобилося Сергію Чикуру, щоб вивести «Семенівку» у лідери поєдинку, однак Василь Матович на 14-й хвилині зрівняв рахунок. Вчергове команди розмінялися голами в середині тайму – Сергій Чикур оформив дубль на 20-й хвилині, а Роман Франків на 31-й знову встановив паритет – 3:3.

У другому таймі команди не були такими завзятими в реалізації, забивши один гол. А переможний м’яч у волота Михайло Микитина у свій актив записав Сергій Ікалюк на 84-й хвилині, принісши перемогу для «Колоса» – 4:3.

«Перспектив» з тим же рахунком здолав городницький «Дністер», але на відміну від поєдинку у Семенівці основна драма в Городниці розгорнулась у другому таймі. Сергій Філіповський і Микола Федорів забили у ворота рашківської команди до перерви, після якої Дмитро Старків і Адріан Скляр відновили рівновагу. На 72-й хвилині Юрій Христенко знову вивів господарів вперед, а в останні 10 хвилин ті ж Дмитро Старків і Адріан Скляр відповідно зрівняли рахунок і забезпечили перемогу «Перспективу». 3:4 – колектив з Рашкова одноосібно очолив групу.

«Вихор» завдяки швидкими голами Костянтина Шепетюка на 4-й і Романа Дабіжа на 6-й хвилинах відняли бажання до перемоги у «Дністра» з Копачинців, а по перерві Роман Яців закріпив перевагу «Вихора» – 3:0.

Микола Матієк на 64-й хвилині приніс перемогу «Яспілю» у матчі зі «Скалами», «Альянс» з рахунком 2:1 переграв «Старт», а в матчі аутсайдерів «Вікно» з тим же рахунком 2:1 здобуває першу перемогу в чемпіонаті, перегравши «Торговицю».

Яспіль (Ясенів-Пільний) – Скали (Чортовець) – 1:0
Дністер (Городниця) – Перспектив (Рашків) – 3:4
Дністер (Копачинці) – Вихор (Тишківці) – 0:3
Торговиця – Вікно – 1:2
Старт (Старий Гвіздець) – Альянс (Далишево) – 1:2
Семенівка – Колос (Чернятин) – 3:4

Результати перенесених матчів:

2 тур, 8 листопада
Скали (Чортовець) – Дністер (Копачинці) – 5:0
Голи: Яремієк (7), Шевчук (53), Левчук (74, 76), Франчук (83)
5 тур, 8 листопада
Яспіль (Ясенів-Пільний) – Колос (Чернятин) – 1:0
Гол: Матієк (52)

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Коломийського району Групи «В» можна ТУТ.

Фото ФК «Хлібичин» (з матчу «Лісна Слобідка» – «Хлібичин»)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!