Івано-Франківський р-нНовиниРайони

Івано-Франківський р-н: «Металіст» – переможець першого кола в групі «С», павлівський «Сокіл» і «Легіон-1» за крок від цього, результати 8-9 турів



13 листопада в більшості груп відбувся останній тур першого кола чемпіонату Івано-Франківського району – в групах «A» і «D» залишилось зіграти перенесені матчі, а в групі «E» боротьба в розпалі.

Група A, 9 тур, 13 листопада

«Авангард» вдома не мав проблем з «Юніором». У першому таймі відзначились Михайло Іванишин і Роман Кіндратів у воротах Андрія Гуменюка, а в кінці матчу команди розмінялися взяттям воріт. Спочатку до розгромного рахунок довів Олег Кудла, а на останній хвилині Петро Любенько змягчив поразку «Юніора»– 3:1.

«Сокіл» з Павлівки розгромив угринівський «Сокіл» на його полі з рахунком 5:0, а «Карпати» також на виїзді завдали розгромної поразки «Медині» – 1:5.

Четверту поспіль перемогу «Бистриця» здобуває у матчі з ФК «Угринів» завдяки голу Тараса Балана на 11-й хвилині, а «Сілець» забивши по голу у кожному з таймів переграв «Сокіл» з Підлісся – відкрив рахунок Михайло Карачун на 30-й хвилині, а подвоїв Богдан Червоняк на 62-й – 2:0.

У групі «А» залишається зіграти ще 1 матч в рамках першого кола – відкладений поєдинок 1-го туру між лідером, павлівським «Соколом», і «Бистрицею», яка під кінець набрала хід.

Мединя – Карпати (Старі Богородчани) – 1:5
Сокіл (Підлісся) – Сілець – 0:2
Бистриця (Старий Лисець) – Угринів – 1:0
Сокіл (Угринів) – Сокіл (Павлівка) – 0:5
Авангард (Загвіздя) – Юніор (Лисець) – 3:1

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група A можна ТУТ.

Група C, 9 тур, 13 листопада

«Металіст» – переможець першого кола групи «С». У матчі з «СК Чукалівка» Ярослав Сем’янчук відзначився хет-триком і гол в активі Олександра Остапчука, на що суперник відповів двічі – Дмитро Недобійчук у першому таймі і Микола Жакун по перерві. В підсумку 4:2 – перемога «Металіста».

Слідом за лідером у турнірній таблиці йде «Старуня», яка завдяки голам Анатолія Грицюка і Андрія Сав’юк переграла тисменичанський «Арсенал» – 1:2.

«Хриплин» з рахунком 0:1 завдав поразку «Олімпії», а «Фортуна» забивши двічі у ворота Олега Стефінина відсвяткувала перемогу над «Зорею» – 2:0.

Єдину нічию зафіксовано між СК «Чадка» і «Колосом». До перерви Сергій Гарасимів вивів братківчан вперед, а в другій 45-хвилинці Сергій Шиптур зрівняв рахунок – 1:1.

Олімпія (Камінне) – Хриплин – 0:1
Фортуна (Березівка) – Зоря (Черніїв) – 2:0
Арсенал (Тисменичани) – Старуня – 1:2
Радча – Колос (Братківці) – 1:1
СК Чукалівка – Металіст (Івано-Франківськ) – 2:4

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група C можна ТУТ.

Група D, 9 тур, 13 листопада

«Підгір’я» під кінець першого кола втрачає очки у другому матчі постіль – після нічиї з «Легіоном», послідувала й перша поразка від «Флоренс-Ніка» – 1:2, а «Легіон-1» розгромив чукалівський «Сокіл» – 6:0, і саме він в разі перемоги у перенесеному матчі завершить осінню частину в статусі лідера.

«Угорники» завдяки голу Назара Лотоцького завершили першу половину домашньої гри з «Крихівцями» на свою користь, але в другому таймі реалізовані м’ячі Тараса Полюховича і Любомира Куріша принесли перемогу гостям – 1:2.

Забиті голи Олега Микитишина та Дениса Щурка не помогли академії «Прикарпаття» зачепитись за турнірні бали в матчі з командою «КіК», яка забила на гол більше – 2:3.

В цій групі залишається зіграти два поєдинки 1-го туру: «КіК» – «Легіон-1» і «СІЧ» – «Угорники».

Легіон-1 (Майдан) – Сокіл (Чукалівка) – 6:0
ФА Прикарпаття U-17 (Ів.-Франківськ) – КіК (Ів.-Франківськ.) – 2:3
Угорники – Крихівці – 1:2
Флоренс-Ніка (Івано-Франківськ) – Підгір’я – 2:1

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група D можна ТУТ.

Група E, 8 тур, 13 листопада

Черговою жертвою «Рогатина» стала команда Верхньої Липиці. Всеволод Кіценюк на 2-й хвилині поклав початок розгрому суперника, який розвинули Анатолій Бойко, Віталій Пипчак, Ярослав Скробач і Назар Равлик. В підсумку – 5:0.

Синхронно перемагає і «Буревісник», який в Путятинцях завдав поразку місцевій команді. У першому таймі відкрив рахунок Володимир Молінський, а по перерві подвоїв Тарас Ватаманюк – 0:2.

В наступному турі очікується протистояння лідерів – «Буревісник» – «Рогатин».

«Липівка» перебуваючи на третьому місці, збільшує відрив від переслідувачів завдяки розгромній перемозі над ФК «Заланів». У складі переможців відзначились хет-триком Юрій Шевчук і Богдан Сапіга, і гол у свій актив записав Володимир Василишин – 2:7.

«Лучинці», забивши двічі у першому таймі, відзначились Іван Хом’як і Тарас Ільків, втримали переможний результат до фінального свистка у матчі з ФК «Жовчів», який відповів влучним ударом Тараса Кучмія на 87-й хвилині – 1:2.

У Нижній Липиці «Букачівці» здобувають другу перемогу в чемпіонаті, здолавши місцеву команду. У другому таймі Тарас Галунька і Святослав Штих розписалися у воротах Ореста Білоуса – 0:2.

У протистоянні команд з нижньої частини турнірної таблиці Василь Биковський у першому таймі вивів «Торфовик» вперед, а по перерві «Кліщівна» відігралась завдяки Назарію Маслію – 1:1.

Нижня Липиця – Букачівці – 0:2
Рогатин – Верхня Липиця – 5:0
Заланів – Липівка – 2:7
Путятинці – Буревісник (Загір’я/Княгиничі) – 0:2
Торфовик (Долиняни) – Кліщівна – 1:1
Жовчів – Лучинці – 1:2

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група E можна ТУТ.

Фото зі сторінки Руслана Марцінківа у ФБ (з матчу «Арсенал» – «Старуня»)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!