Косівський р-нНовиниРайони

Кубок Косівського р-ну: «Космач» переміг лідера чемпіонату, «Арсенал» і «Кремінь» однією ногою у півфіналі, результати перших матчів 1/4 фіналу



У вівторок, 8 листопада, стартував кубок Косівського району сезону 2022-2023 років стадією 1/4 фіналу, яка складається з двох поєдинків.

Несподіваний результат зафіксовано між ФК «Космач» і слобідським «Черемошем», де перші здобули перемогу з рахунком 5:3. Для «Космача» – перша перемога у сезоні, до якої приклались дублем Іван Сіреджук і Юрій Рибчук та гол в активі Віталія Недобійчука, а «Черемош» вперше поступається.

«Арсенал» на виїзді переграв Косівське ДЮСШ. У першому таймі на гол Миколи Цьока господарі відповіли влучним ударом Павла Пророчука. До перерви Любомир Сусак вдруге вивів «Арсенал» вперед, а в другій половині гри Остап Кириляк і Василь Андріюк забезпечили комфортну перевагу вербовецькій команді перед матчем-відповіді – 1:4.

Ще впевненіше переграв суперника «Кремінь», який забив 4 голи без відповіді у ворота «Колоса», а дублери кутських «Карпат» з рахунком 2:0 перемогли «Зорю».

Кубок Косівщини, 1/4 фіналу, 8 листопада

ДЮСШ Гірське орлятко (Косів) – Арсенал (Вербовець) – 1:4
Кремінь (Пістинь) – Колос (Хімчин) – 4:0
Космач – Черемош (Слобідка) – 5:3
Карпати-2 (Кути) – Зоря (Рожнів) – 2:0

Фото ФК «Космач»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!