Івано-Франківський р-нНовиниРайони

Івано-Франківський р-н: Павлівський «Сокіл» у перестрілці вириває перемогу, «Марківці» і «Підгір’я» втрачають перші очки, результати 1-го, 7-го, 8-го турів



6 листопада відбулись чергові матчі Івано-Франківського району. Першими на зимові канікули відправились учасники групи «B», провівши перенесені поєдинки 1-го туру.

Група A, 8 тур, 6 листопада

«Сокіл» з Павлівки ведучи в рахунку з перевагою у три голи ледь не втратив перемогу з ФК «Мединя». Дубль Тараса Іваночка і гол Василя Кубрака, здавалось, забезпечили комфортну перевагу «Соколу» на заключні пів години гри, але гравці «Медині» були іншої думки. Однофамільці Ігори Мисіви на двох забили три голи до 82-ї хвилини, зрівнявши рахунок. Останнє слово у матчі за Василем Кубраком, який забив останній і вирішальний гол у ворота «Медині», принісши перемогу павлівському «Соколу» – 4:3.

«Авангард» розійшовся мировою з ФК «Сілець», розмінявшись голами до перерви. Олег Юрчишин вивів команду із Загвіздя вперед, а Ростислав Вовк відновив паритет – 1:1.

«Карпати» переривають серію невдач з трьох поразок, здолавши «Сокіл» з Підлісся. У першому таймі відкрив рахунок Роман Загірняк, а по перерві Ігор Горальчук і Михайло Яців зміцнили перевагу старобогородчанської команди – 3:0.

Під кінець осінньої частини районного чемпіонату набирає переможну ходу «Бистриця». Третю поспіль перемогу команда Старого Лисця здобула у виїзному поєдинку з «Юніоном». Перший тайм залишився за господарями – Максим Токар відкрив рахунок, а по перерві Остап Павелко, Вадим Притуленко перевернули перевагу на користь «Бистриці». Ще один м’яч влетів у сітку воріт Андрія Гуменюка від свого ж гравця, що в підсумку – 1:3.

Карпати (Старі Богородчани) – Сокіл (Підлісся) – 3:0
Угринів –Сокіл (Угринів) – 1:1
Сілець –Авангард (Загвіздя) – 1:1
Сокіл (Павлівка) –Мединя – 4:3
Юніор (Лисець) – Бистриця (Старий Лисець) – 1:3

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група A можна ТУТ

Група B, 1 тур, 6 листопада

Перенесеними матчами 1-го туру завершили осінню частину учасники групи «B».

«Марківці-Сільгоспхімія» не змогли фінішувати після першого кола зі 100%-м результатом. Єдиною не переможною командою для марковецького колективу стали «Клубівці». На 24-й хвилині Артур Стельмащук з 11-метрової позначки вивів «Марківці» вперед, а в другому таймі, на 77-й хвилині, Богдан Пронюк зрівняв рахунок – 1:1.

«Старі Кривотули» вдома розділили очки з «Дністром-Рітас». Василь Накладнюк і Святослав Романець відзначились у воротах команди Побережжя, на що ті відповіли такою ж кількістю голів – 2:2. «Цегельник» на домашньому полі здобуває впевнену перемогу над «Оболонню» – 3:0.

Клубівці – Марківці – 1:1
Цегельник (Нові Кривотули) – Оболонь (Милування) – 3:0
Старі Кривотули – Дністер-Рітас (Побережжя) – 2:2

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонатуІвано-Франківського району Група можна ТУТ.

Група C, 8 тур, 6 листопада

«Металіст» реабілітувався за прикру поразку від «Радчі» в минулому турі, перегравши «Фортуну». У другому таймі голи Юрія Павліва, Василя Щербини і Юрія Зизди принесли перемогу «Металісту» – 3:0.

Відразу три матчі завершились з рахунком 1:0. Гол Анатолія Грицюка приніс перемогу «Старуні» над «СК Чукалівка»; Віктор Барановський забивши у ворота «Арсеналу» на 15-й хвилині приніс перемогу «Хриплину», а «Олімпія» на виїзді здолала «Колос».

У матчі аутсайдерів «Зоря» здобуває першу перемогу в поточному сезоні. Гравці СК «Радча» провели одну результативну атаку у ворота Олега Стефінина, але його партнери по команді відповіли п’ятьма взяттями воріт – 5:1.

Колос (Братківці) – Олімпія (Камінне) – 0:1
Зоря (Черніїв) – Радча – 5:1
Хриплин – Арсенал (Тисменичани) – 1:0
Старуня – СК Чукалівка – 1:0
Металіст (Івано-Франківськ) – Фортуна (Березівка) – 3:0

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група C можна ТУТ.

Група D, 8 тур, 6 листопада

У центральному матчі туру зійшлися дві не переможні команди групи «D» – «Підгір’я» приймало «Легіон-1». У першому таймі Назарій Король на 14-й хвилині вивів гостей вперед, а на 26-й Дмитро Курилюк відіграв відставання «Підгір’я». По перерві «Легіон-1» вдруге вийшов вперед, забитим м’ячем у воротах Олександра Князевича розписався Любомир Федик. Але гості довго не раділи, оскільки за 4 хвилини Олексій Коцаба відновив рівновагу – 2:2.

Даний результат не надто вплинув на розташування «Флоренс-Ніка» у турнірній таблиці, які пропускали тур. «Підгір’я» збільшило відрив на одне очко, а «Легіон-1», відповідно, скоротив відставання на теж одне очко.

Натомість підтягується до лідерів ФК «Крихівці», які впевнено здобули 3 бали у матчі з «СІЧчю». Ще до перерви питання щодо переможця вирішили голи Івана Лукача, Олега Вікарюк, Євгена Зеленчука і Тараса Полюховича. У другій частинні гри Любомир Куріш забив п’ятий м’яч для «Крихівців», після чого голом престижу відзначився Сергій Скляров – 5:1.

«КіК» не помітив на домашньому полі ФК «Угорники» – 7:1, відзначимо, що за господарів хет-триком відзначився Богдан Павлюк, а ФА «Прикарпаття» U-17 завдяки голам Олега Микитишина, Владислава Кріцака, Романа Івасіва і на початку матчу гравець суперників відзначився автоголом, переграли чукалівський «Сокіл» – 4:2.

КіК (Івано-Франківськ) – Угорники – 7:1
Сокіл (Чукалівка) – ФА Прикарпаття U-17 (Ів.-Франківськ) – 2:4
Підгір’я – Легіон-1 (Майдан) – 2:2
Крихівці – СІЧ (Микитинці) – 5:1

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група D можна ТУТ.

Група E, 7 тур, 6 листопада

«Рогатин» завдяки голам Михайла Легети у першому таймі і Віталія Пипчака у другому, переграв ФК «Лучинці» з рахунком 2:0.

«Буревісник» розгромив команду Нижньої Липиці. Голами за «об’єднану» команду відзначились Тарас Ватаманюк, Роман Гнип, Роман Ганусин і хет-триком Ігор Паньків, на що суперник відповів двічі – 6:2.

«Липівка» завдала поразку команді ФК «Кліщівна». Ігор Шпирка на 12-й хвилині вивів «Липівку» вперед, а Богдан Сапіга дублем закріпив перевагу. У складі «Кліщівни» голом відзначився Юрій Лопушанський – 3:1.

Голи Віктора Андрусишина у кожному з таймів принесли перемогу «Верхній Липиці» над ФК «Путятинці» – 2:0, а «Жовчів» завдяки дублю Тараса Кучмія і голу Богдана Нагірного впевнено переграє «Торфовик» – 3:0.

Жовчів – Торфовик (Долиняни) – 3:0
Лучинці – Рогатин – 0:2
Липівка – Кліщівна – 3:1
Буревісник (Загір’я/Княгиничі) – Нижня Липиця – 6:2
Верхня Липиця – Путятинці – 2:0
Букачівці – Заланів – перенесено

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група E можна ТУТ.

Фото ФК «Крихівці» (з матчу «Крихівці» – «СІЧ»)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!