Косівський р-нНовиниРайони

Косівський р-н: «Черемош» в «суху» переграє «Карпати-2», а «Кремінь» за хвилину до кінця матчу зводить нанівець усі зусилля суперника на камбек, результати 5-го туру



5-й тур чемпіонату Косівського району відбувся 6 листопада, за підсумками якого лідер зберігає п’ятиочковий відрив від суперників.

«Черемош» граючи в Кутах з дублерами місцевих «Карпат» здобуває чергові три бали, реалізувавши три свої нагоди без відповіді – 3:0, а «Зоря» у рідних стінах не мала проблем з ФК «Космач» – 4:1.

«Арсенал» не помітив на футбольному полі «Колоса», реалізувавши у його ворота 9 голів. Відзначимо, що хет-трик оформив Роман Слижук, а Назарій Мельничук – дубль. В підсумку – 9:1, «Арсенал» крокує за «Черемошем».

Голи Владислава Тодорака, Сергія Курищука і Назарія Орищука у ворота Косівської ДЮСШ у першому таймі, розслабили «Кремінь» на другу половину гри, чим скористалася косівська команда. Святослав Сусак і дубль Назарія Григорчук приголомшили пістиньський колектив (3:3). І все таки забитий гол Сергія Курищука на 89-й хвилині приносить перемогу «Кременю» – 4:3.

Чемпіонат Косівського району, 5 тур, 6 листопада

Карпати-2 (Кути) – Черемош (Слобідка) – 0:3
Арсенал (Вербовець) – Колос (Хімчин) – 9:1
Кремінь (Пістинь) – ДЮСШ Гірське орлятко (Косів) – 4:3
Зоря (Рожнів) – Космач – 4:1

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Косівського району можна ТУТ.

Фото ФК «Космач»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!