Калуський р-нНовиниРайони

Калуський р-н «Колос» зі 100%-м здобутком завершує осінню частину, «Мостище» переграє лідера, а «Сваричів» знову втрачає залікові бали, результати 7-го туру



6 листопада матчами 7-го туру завершилося перше коло чемпіонату Калуського району сезону 2022-2023 років.

Група A, 7 тур, 6 листопада

«Гуменів» вдома видав результативний поєдинок з ФК «Верхня», в якому господарі перестріляли суперника з рахунком 5:3.

«Рух» завдяки єдиному голу Олега Баландіна вирвав перемогу у «Зорі» – 1:0, а «Збора» з тим же рахунком переграла «Довгий Войнилів».

Перше залікове очко здобув «Войнилів», який розійшовся мировою з «ФК «Негівці» – 2:2.

Гуменів – Верхня – 5:3
Рух (Вістова) – Зоря (Берлоги) – 1:0
Войнилів – Негівці – 2:2
Довгий Войнилів – Збора – 0:1

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Калуського району Група A можна ТУТ.

Група B, 7 тур, 6 листопада

Голинський «Сокіл» зазнав першої поразки в чемпіонаті району, поступившись на виїзді команді «Мостище». Єдиний і переможний гол своїй команді приніс Андрій Тимчишин у першій половині гри – 1:0.

Несподіваний результат зафіксовано і в Сваричеві, де місцева команда розійшлася результативною нічиєю зі «Станьковою» – 3:3.

Дублі Василя Савчина і Дмитра Кухара принесли перемогу «Перекосам» над ФК «Новиця», які забили у двічі менше – 4:2, а «Єдність» розгромила «Карпати» з рахунком 6:0.

Перекоси – Новиця – 4:2
Єдність (Средній Бабин/Перевозець) – Карпати (Дуба) – 6:0
Мостище – Сокіл (Голинь) – 1:0
Сваричів – Станькова – 3:3

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Калуського району Група B можна ТУТ.

Група D, 7 тур, 6 листопада

«Колос» на своєму полі здобув розгромну перемогу над «Завадкою». Уже на 18-й хвилині Васили Гутак вивів господарів вперед. На 29-й хвилині Олександр Олійник не реалізував 11-метровий удар, натомість у контратаці з цього удару гості отримали «точку» уже у свої ворота – Василь Халусяк впевнено реалізував «вирок».

У другому таймі свій четвертий гол у складі «Колоса» забив Ігор Костів. Василь Халусяк на 70-й хвилині оформив дубль, та впевнено закріпився на чолі списку бомбардирів. Під завісу матчу своїм черговим голом відзначився і Олег Матуляк. Хоча перед цим взяттям воріт, а згодом і після нього, головною фігурою на полі був Андрій Лизень, який на 85 хвилині реалізував пенальті, а на 90-й уже схибив з позначки. В підсумку 5:1 – «Колос» завершує першу частину сезону без поразок у своїй групі, та з максимальним здобутком очок впевнено очолює турнірну таблицю (за матеріалами ФК «Колос» Цінева).

Слідом за «Колосом» у турнірній таблиці розмістилась «Студінка», яка переграла «Тризуб» з рахунком 3:0, а «Тужилів» замикає трійку лідерів – перемога над «Підгірками» 5:1 збільшує відрив від «Завадки» до п’яти очок.

Тужилів – Підгірки (Калуш) – 5:1
Студінка – Тризуб (Старий Угринів) – 3:0
Колос (Цінева) – Завадка – 5:1

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Калуського району Група D можна ТУТ.

Фото з матчу «Рух» – «Зоря»

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!