Косівський р-нНовиниРайони

Косівський р-н: «Черемош» захопив лідерство, результати 3-го туру



23 жовтня відбулись матчі 3-го туру чемпіонату Косівського району, в яких визначився одноосібний лідер.

До очного протистояння «Арсенал» і «Черемош» підійшли в статусі лідера, з двома перемогами на старті. Вербовецька команда швидко повела в рахунку – на 6-й хвилині Сергій Мегединюк відкрив рахунок. «Черемошу» знадобилось менше десяти хвилин, щоб його зрівняти, гол в активі Анатолія Івахи, а вже в другому таймі Василь Марущак приніс перемогу команді зі Слобідки – 1:2.

«Кремінь» на домашньому полі переграв «Космач». На прикінці першого тайму Андрій Лукачук вивів господарів вперед, а по перерві Владислав Тодорак та Іван Тодорак закріпили перевагу «Кременя». У кінці матчу команди розмінялися голами – за «Космач» відзначився Віталій Недобійчук, а Андрій Лукачук забивши вдруге встановив фінальний результат – 4:1.

Косівська ДЮСШ здобула другу перемогу в чемпіонаті, завдавши поразку «Колосу». Забивши двічі у першому таймі – Назарій Григорчук і Святослав Сусак, і стільки ж по перерві – вдруге Назарій Григорчук і Олександр Лабудяк, косівська команда продемонструвала свою перевагу над суперником. Денис Удудяк на 78-й хвилині всього лише забив гол престижу – 4:1.

Першу перемогу в новому сезоні здобула «Зоря», перегравши дублерів кутських «Карпат». Вже на 1-й хвилині Василь Стеф’юк вивів рожнівців вперед, а на 15-й Василь Гадяцький зрівняв рахунок. Перший тайм все таки залишився за «Зорею» – Василь Стеф’юк вдруге вивів свою команду вперед. У другому таймі Тарас Радиш та Іван Радиш закріпили перевагу рожнівського колективу , між їхніми голами відзначився «карпатівець» Олександр Шулько – 4:2.

Чемпіонат Косівського району, 3 тур

ДЮСШ Гірське орлятко (Косів) – Колос (Хімчин) – 4:1
Арсенал (Вербовець) – Черемош (Слобідка) – 1:2
Кремінь (Пістинь) – Космач – 4:1
Зоря (Рожнів) – Карпати-2 (Кути) – 4:2

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Косівського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!