Коломийський р-нНовиниРайони

Коломийський р-н: Лідери групи «А» і «Б» синхронно перемагають, «Семенівка» спіткнулась, результати 6-го туру



23 жовтня відбулись матчі 6-го туру чемпіонату Коломийського району, за підсумками якого залишаються дві команди зі 100% результатом набраних очок – учасники групи «Б» «Факел» і «Вовки».

Група А, 6 тур, 23 жовтня

«Довбушівець» на своєму полі впевнено переграв «Мишин». Один з голі у ворота гостей забив Тарас Козяк, який очолює гонку бомбардирів. Також за «Довбушівець» відзначився Юрій Дрогомирецький і ще один м’яч залетів у власні ворота від гравця «Мишина» – 3:0.

«Підгір’я» вдома перестріляло «ДОЗ» з рахунком 3:2, і разом з «Довбушівцем» перебувають на вершині турнірної таблиці.

Слідом за лідерами йдуть «Хлібичин», який з рахунком 4:1 переграв «Вікторію», «Лісна Слобідка», що в «суху» переграла команду Підгайчиків – 0:4, і підтягується «Голосків» завдяки перемозі над ФК «Отинія» – 4:1.

Довбушівець (Печеніжин) – Мишин – 3:0
Підгір’я (Іванівці) – ДОЗ (Коломия) – 3:2
Отинія – Голосків – 1:4
Хлібичин (Лісний Хлібичин) – Вікторія (Велика Кам’янка) – 4:1
Княгинин (Підгайчики) – Лісна Слобідка – 0:4

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Коломийського району Групи «А» можна ТУТ.

Група Б, 6 тур, 23 жовтня

За фінальним результатом «Факел» здобув переконливу перемогу, але «слизький» рахунок 1:0, забитим голом на 7-й хвилині відзначився Назар Кондратко, протримався майже 70 хвилин, коли Андрій Чобан подвоїв перевагу «Факела». В кінці матчу Іван Костинюк вистрілив дублем, довівши результат до розгромного – 4:0.

«Вовки» здобули вольову перемогу в Ганьківцях. Господарі на 17-й хвилині відкрили рахунок, гол в активі Василя Николайчука. Ще в першому таймі Василь Будейчук зрівняв рахунок, а перемогу «Вовкам» приніс Іван Петрук на 74-й хвилині – 1:2.

Третю перемогу в останніх чотирьох матчах здобуває «Прут», який за додатковими показниками виходить на третє місце. У першому таймі матчу між «Прутом» і «Черемошем» команди розмінялися взяттям воріт – Прутівку вивів вперед Дмитро Волощук, а зрівняв рахунок Віталій Чекалюк. Приніс перемогу «Пруту» Юрій Кейван на останніх хвилинах матчу – 2:1.

«Стецева» розійшлася мировою з ФК «Борщів» – на 5-й хвилині Руслан Гриник вивів Борщів вперед, а на 17-й зрівняв рахунок Іван Никифорук – 1:1.

Голи Віталія Томашевського і Тараса Никифорчина у другому таймі принесли перемогу «Єдності» над «Колосом» з Белелуї – 2:0, а «Рибниця» вдома здолала «Покуття» – 4:2.

Борщів – Стецева – 1:1
Прут (Прутівка) – Черемош (Залуччя) – 2:1
Єдність (Балинці) – Колос (Белелуя) – 2:0
Рибниця (Новоселиця) – Покуття (Підвисоке) – 4:2
Факел (Троїця) – Колос (Красноставці) – 4:0
Ганьківці – Вовки (Вовчківці) – 1:2

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Коломийського району Групи «Б» можна ТУТ.

Група В, 6 тур, 23 жовтня

«Семенівка» втрачає перші очки в чемпіонаті у виїзному матчі зі «Скалами». Команди розмінялися досить швидкими голами – на 3-й хвилині Ігор Палагіцький вивів чортовецьку команду вперед, а за дві хвилини Сергій Чикур зрівняв рахунок. У другій половині гри «Семенівка» повела в рахунку, гол на рахунку Степана Бабія, але переможний результат їм не вдалося зберегти. За 5 хвилин до кінця матчу Юрій Левчук встановив статус-кво – 2:2.

«Перспектив» наздоганяє втікача у турнірній таблиці, скориставшись його осічкою. У своєму матчі проти «Яспіля» рашківці здобули переконливу перемогу – дублем відзначився Денис Бойчук і по голу в активі Адріана Скляра і Дмитра Старківа – 4:0.

З аналогічним рахунком «Колос» завдав поразку «Торговиці» – у першому таймі відзначились Олег Самуляк і Назарій Григорів, а по перерві Георгі Наврозашвілі і Віталій Заячківський довели рахунок до розгромного – 4:0.

«Вихор» у рідних стінах переграв скромне «Вікно». На старті другого тайму Павло Олійник відкрив рахунок, а Ігор Неміш на 70-й хвилині подвоїв перевагу тишківців. Проте інтригу в матчі відновив Олександр Стефурак на заключні 15 хвилин, але на більше гості не спромоглися – 2:1.

У верхній половині турнірної таблиці знаходяться команди Городниці і Копачинців. Городницький «Дністер» здолав на виїзді «Старт»: вже на першій хвилині господарі вийшли вперед завдяки голу Андрія Обуха, але надалі забивали тільки «дністряни» – двічі Василь Віннічук і гол в активі Віталія Кривулича – 1:3. Перемогу «Дністру» Копачинці принесли голи Павла Паламарчука і Захара Домківа у першій половині гри – 0:2.

Колос (Чернятин) – Торговиця – 4:0
Альянс (Далишево) – Дністер (Копачинці) – 0:2
Вихор (Тишківці) – Вікно – 2:1
Перспектив (Рашків) – Яспіль (Ясенів-Пільний) – 4:0
Старт (Старий Гвіздець) – Дністер (Городниця) – 1:3
Скали (Чортовець) – Семенівка – 2:2

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Коломийського району Групи «В» можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!