Коломийський р-нНовиниРайони

Коломийський р-н: «Довбушівець» і «Підгір’я» на вершині групи «А», «Семенівка» не допускає до себе конкурентів в групі «В», результати 5-го туру



16 жовтня зіграно матчі 5-го туру чемпіонату Коломийського району – у групі «А» мінус одна команда з вершини таблиці, «Факел» і «Вовки» синхронно перемагають, «Перспектив» йде слідом за лідером групи «В».

Група А, 5 тур, 19 жовтня

«Довбушівець» і «Підгір’я» відчипають від себе «Хлібичин», який не дорахувався двох балів до свого заліку у матчі з «ДОЗом» – обом командам не вистачило ігрового часу, щоб вразити ворота один одного – 0:0.

Натомість команда з Печеніжина впевнено переграла «Вікторію». У першому таймі Микола Ковцун вивів «Довбушівець» вперед, а по перерві закріпили перевагу Тарас Козяк і Андрій Андріяшко – 0:3.

З таким же рахунком «Підгір’я» здобуває перемогу над командою Підгайчиків – дублем відзначився Михайло Головецький і гол в активі Івана Гайдичука – 3:0.

Гол Дениса Островського не поміг його «Мишину» уникнути домашньої поразки від «Отинії» – 1:2, а на гол у першому таймі гравця команди «Голосків» Віктора Жибака, гості з Лісної Слобідки відповіли у другій половині гри у виконанні Мар’яна Данищука – 1:1.

Голосків – Лісна Слобідка – 1:1
Підгір’я (Іванівці) – Княгинин (Підгайчики) – 3:0
Мишин – Отинія – 1:2
Вікторія (Велика Кам’янка) – Довбушівець (Печеніжин) – 0:3
ДОЗ (Коломия) – Хлібичин (Лісний Хлібичин) – 0:0

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Коломийського району Групи «А» можна ТУТ.

Група Б, 5 тур, 16 жовтня

Без очкових втрат продовжують свої виступати «Факел» і «Вовки». Команда з Троїці не мала проблем у матчі з «Черемошом» на його полі, а голи Ярослава Гнатюка, Ярослава Пустовар і дубль Максима Гоянюка тому в доказ – 1:4.

Скромнішу перемогу здобули «Вовки» над одним з аутсайдерів групи «Покуттям». Швидким голом у матчі відзначився Степан Захарук, вивівши Вовчківці вперед, а в другому таймі подвоїв перевагу Олександр Староселиць з 11-метрової позначки. На прикінці матчу влучний удар Миколи Храпка всього лише скоротив відставання «Покуття» в рахунку – 1:2.

«Стецева» у першому таймі забезпечила собі перемогу у матчі з «Рибницею». На 10-й хвилині відкрив рахунок Михайло Загарук, а згодом Іван Никифорук протягом двох хвилин оформив дубль. По перерві колектив з Новоселиці відзначився голом престижу, на 78-й хвилині забив Олексій Глушко – 3:1.

«Колос» Красноставці завдяки реалізованому пенальті Назарієм Молофієм на 70-й хвилині переграв «Борщів» – 1:0, а єдиний гол Любомира Матвія у кінці першого тайму приніс перемогу «Ганьківцям» над «Єдністю» – 0:1.

В ще одному матчі групи «Прут» розгромив на виїзді белелуйський «Колос». Голи Івана Жінкевича, Володимира Данилюка, Мирослава Рошаковського і дубль Миколи Котлярчука довели рахунок до розгромного – 1:5.

Колос (Красноставці) – Борщів – 1:0
Покуття (Підвисоке) – Вовки (Вовчківці) – 1:2
Черемош (Залуччя) – Факел (Троїця) – 1:4
Стецева – Рибниця (Новоселиця) – 3:1
Єдність (Балинці) – Ганьківці – 0:1
Колос (Белелуя) – Прут (Прутівка) – 1:5

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Коломийського району Групи «Б» можна ТУТ.

Група В, 5 тур, 16 жовтня

«Семенівка» продовжує переможну ходу, яка у виїзному матчі здобула впевнену перемогу над городницьким «Дністром». У складі «»Семенівка» відзначились Іван Урбанський, Степан Бабій і двічі Сергій Чикур, а їх команда святкувала перемогу з рахунком 4:1.

ФК «Вікно» тричі розписались у воротах «Перспектива» – гол на рахунку Романа Свирида і дублем вистрілив Володимир Палагіцький. Але гості з Рашкова забили вдвічі більше, привізши додому перемогу – 3:6.

«Дністер» Копачинці вдома розтрощили «Старт» – 8:0, «Вихор» завдяки одному голу вирвав перемогу в «Скали» – 1:0, а «Торговиця» і «Альянс» розписали бойову нічию – 2:2.

Вихор (Тишківці) – Скали (Чортовець) – 1:0
Вікно – Перспектив (Рашків) – 3:6
Торговиця – Альянс (Далишево) – 2:2
Дністер (Городниця) – Семенівка – 1:4
Дністер (Копачинці) – Старт (Старий Гвіздець) – 8:0
Яспіль (Ясенів-Пільний) – Колос (Чернятин) – перенесено

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Коломийського району Групи «В» можна ТУТ.

Фото ФК «Вікторія» (Велика Кам’янка) (з матчу «Вікторія» – «Довбушівець»)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!