Івано-Франківський р-нНовиниРайони

Івано-Франківський р-н: «Клубівці» втрачають перші очки, а «Карпати» зазнають першої поразки, результати 4-5 турів



16 жовтня відбулись матчі 5-го туру, а в групі «E» 4-го туру, чемпіонату Івано-Франківського району.

Група A, 5 тур, 16 жовтня

В Угринові місцева однойменна команда завдала першої поразки старобогородчанським «Карпатам» в поточному чемпіонаті. Двічі по ходу матчу гості відігравались – на гол Андрія Терешкуна «карпатівці» відповіли голом у виконанні Сергія Волощука, а на влучний удар Миколи Стуя суперник відігрався завдяки Роману Загірняку. На 87-й хвилині Микола Стуй забив свій другий м’яч у поєдинку і втретє вивів «Угринів» вперед, на що «Карпатам» не вистачило часу для відновлення нічийного результату – 3:2.

«Авангард» скористався невдачею «Карпат», наздогнавши їх у турнірній таблиці. У виїзному матчі загвіздянська команда здобуває легку перемогу над «Бистрицею», а швидкі голи у першому таймі Романа Кіндратіва і Василя Голендиря і повторення взяття воріт Олександра Амброзяка від тих же виконавців у другому таймі довели рахунок до розгромного – 0:4.

Потенційним лідером групи «А» залишається павлівський «Сокіл». Розгромивши «Юніор» павлівці відстають від лідерів на два очки, маючи при цьому гру в запасі. До перемоги над «Юніором» приклались Тарас Іваночко, Володимир Токар, Василь Кубрак і дублями Іван Дорошенко з Олегом Дем’яником – 7:1.

«Сілець» завдяки голу Ростислава Вовка на 40-й хвилині переміг «Мединю» – 0:1, а в перестрілці між угринівським і підлісським «Соколами» в кінці матчу переможний результат втримав «Сокіл» Підлісся.

Бистриця (Ст. Лисець) – Авангард (Загвіздя) – 0:4
Угринів – Карпати (Старі Богородчани) – 3:2
Сокіл (Павлівка) – Юніор (Лисець) – 7:1
Мединя – Сілець – 0:1
Сокіл (Угринів) – Сокіл (Підлісся) – 2:3

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група A можна ТУТ.

Група B, 5 тур, 16 жовтня

Четверту перемогу зі старту чемпіонату здобувають «Марківці», перегравши вдома «Дністер». Господарі забили всі свої м’ячі ще в першому таймі, відзначились Михайло Ліпатов, Микита Луценко і Артур Стельмащук. Команда з Побережжя у першій половині гри відквитала один м’яч (гол в активі Григорія Тихонюка), а по перерві Тарас Кернякевич скоротив відставання до мінімуму – 3:2.

«Клубівці» розійшлися без гольовою нічиєю з «ІМГа» – 0:0, при цьому зберігши друге місце за собою, а «Стримба» здобуває першу перемогу в чемпіонаті перегравши «Оболонь» на його полі з рахунком 2:4.

«Старі Кривотули» провели вдалий виїзний поєдинок з командою Нових Кривотулів. У першому таймі за гостей дублем відзначився Іван Зборовський, а по перерві Святослав Романець розвинув перевагу ФК «Старі Кривотули» до трьох голів. «Цегельник» у зустрічі спромігся всього на гол престижу у виконанні Романа Романця – 1:3.

Оболонь (Милування) – Стримба (Липівка) – 2:4
Цегельник (Нові Кривотули) – Старі Кривотули – 1:3
Клубівці – ІМГа (Ганнусівка) – 0:0
Марківці – Дністер (Побережжя) – 3:2

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група B можна ТУТ.

Група C, 5 тур, 16 жовтня

«Металіст» продовжив переможну ходу в чемпіонаті, перегравши на виїзді «Арсенал». Єдиним реалізованим м’ячом у поєдинку відзначився Ярослав Сем’янчук – 0:1.

Слідом за «Металістом» у турнірці йде «Старуня», яка переграла «Колос» на його полі. Василь Шимонівський у дебюті матчу вивів «Старуню» вперед, а зрівняли рахунок братківчани в середині другого тайму завдяки Івану Гиндзелю. Проте, свіжому Владиславу Ців’юку, який вийшов на заміну, знадобилось 6 хвилин, щоб принести перемогу своїй команді – 1:2.

Феєрію голів створили «Олімпія» і «СК Чукалівка», які забили 10 голів на двох – нічия 5:5. Також в нічию зіграли «Радча» і «Фортуна» – на 37-й хвилині Олександр Маякін вивів команду з Березівки вперед, а Андрію Хомику знадобилось дві хвилини, щоб зрівняти результат – 1:1.

«Хриплин» у другій половині першого тайму забивши двічі у ворота Олега Стефінина здобув домашню перемогу. Голи до свого активу записали Андрій Голей і Богдан Ольшанецький – 2:0.

Арсенал (Тисменичани) – Металіст (Івано-Франківськ) – 0:1
Радча – Фортуна (Березівка) – 1:1
Хриплин – Зоря (Черніїв) – 2:0
Олімпія (Камінне) – СК Чукалівка – 5:5
Колос (Братківці) – Старуня – 1:2

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група C можна ТУТ.

Група D, 5 тур, 16 жовтня

Серед лідерів групи – «Флоренс» і «Підгір’я». Перші завдали поразку команді Угорники – 1:3, а «Підгір’я» мінімально здолало «СІЧ» – 1:0.

Не знає гіркоти поразки у цьому сезоні «Легіон». У черговому матчі «легіонери» переграли футбольну академію «Прикарпаття» на його полі. Дубль Романа Івасіва не уберіг господарів від поразки, які пропустили у власні ворота у двічі більше – 2:4.

Тарас Полюхович у дебютному матчі за ФК «Крихівці» своїм голом приніс мінімальну перемогу над чукалівським «Соколом» – 1:0.

Угорники – Флоренс-Ніка (Івано-Франківськ) – 1:3
СІЧ (Микитинці) – Підгір’я – 0:1
ФА Прикарпаття U-17 (Ів.-Франківськ) – Легіон-1 (Майдан) – 2:4
Крихівці – Сокіл (Чукалівка) – 1:0

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група D можна ТУТ.

Група E, 4 тур, 16 жовтня

Всього дві команди залишаються з «нулем» у графі поразки – «Рогатин» і «Буревісник». Рогатинський колектив відразу після відновлення команди увірвалась в лідери групи. У виїзному матчі проти ФК «Путятинці» «Рогатин» відкрив рахунок на 51-й хвилині завдяки голу Ярослава Скробача, а подвоїв перевагу з одинадцятиметрового Володимир Купчев. На 79-й хвилині Олександр Гладчук намагався відновити інтригу в поєдинку, але Віктор Паньківський під кінець матчу зняв всі питання щодо переможця – 1:3.

«Буревісник» у перестрілці з ФК «Липівка» вириває перемогу. У складі переможців результативними діями відзначились Ігор Паньків, Олег Чопик і двічі Володимир Молінський – 3:4.

«Заланів» завдяки голам Ігоря Симчука і Андрія Оленюка у другому таймі завдав поразку команді Лучинців, хет-трик Святослава Штиха приніс перемогу ФК «Букачівці» над «Токфовиком» – 2:3, а команда Нижньої Липиці здолала «Жовчів» 4:2 (хет-трик оформив Андрій Котлярський і в активі Ігоря Пришляка – «Нижня Липиця»). Для всіх трьох команд – перша перемога у чемпіонаті.

Єдина нічия у групі зафіксована між командами Кліщівни і Верхньої Липиці. Віктор Осипов на 8-й хвилині вивів «Верхню Липицю» вперед. Зрівняв результат Віталій Бордун, а в другому таймі Юрій Лопушанський вивів в лідери матчу вже ФК «Кліщівну». Але врятував від поразки свою команду Віталій Яремко перед фінальним свистком – 2:2.

Нижня Липиця – Жовчів – 4:2
Липівка – Буревісник (Загір’я/Княгиничі) – 3:4
Заланів – Лучинці – 2:0
Торфовик (Долиняни) – Букачівці – 2:3
Путятинці – Рогатин – 1:3
Кліщівна – Верхня Липиця – 2:2

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківського району Група E можна ТУТ.

Фото зі сторінки Руслана Марцінківа у ФБ (з матчу «Угорники» – «Флоренс-Ніка»)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!