НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області: У матчах з двома пенальті «Ураган» і «Гарда» перемагають, а в «городенківському дербі» «Вільхівці» зазнають першої поразки, результати матчів 6-го туру



Повітряна тривога, яка прокотилася по всій країні, несучи загрозу ракетним ударам, внесла свої корективи у проведенні матчів 6-го туру чемпіонату Івано-Франківської області, змінивши час стартових свистків. Проте, хоча із запізненням, але всі заплановані матчі були проведені.

Феєричний домашній матч видали гравці «Урагану». Двічі поступаючись кутським «Карпатам» в підсумку черніївська команда розтрощила свого суперника. На голи Івана Луканюка (з 11-метрової позначки) і Романа Ківнюка «ураганівці» відповіли влучними ударами Назарія Даніва і Романа Зварича, а Ігор Кушецький на 28-й хвилині вивів «Ураган» вперед. Ще до перерви Роман Зварич оформив дубль у поєдинку (4:2). У другому таймі господарі не збавляли оборотів – спочатку Назарій Данів забив пенальті, а згодом записав у свій актив хет-трик. Крапку в матчі поставив Роман Кордоба на 82-й хвилині – 7:2.

Найбільш миролюбна команда чемпіонату – долинський «Нафтовик», який продовжує ділитися очками зі своїми суперниками. Четверту поспіль нічию команда Валентина Москвіна розписала з брошнів-осадськими «Карпатами» – 0:0.

Другу перемогу у сезоні здобуває «Прикарпаття-Тепловик». У виїзному матчі підопічні Віктора Данищука, завдяки голу у другому, який до свого активу записав Євген Секрета, переграли коломийське «Покуття» – 0:1.

Не може вибратись із трясовини в нижній частині таблиці «Бескид», який зазнав чергової поразки. У домашньому матчі надвірнятці не змогли скласти конкуренцію калуській «Гарді», поступившись їм з крупним рахунком. У першому таймі голи Романа Дяківа і Тараса Пецківа (з 11-метрової познаки) забезпечили комфортну перевагу калушанам на другу половину гри. По перерві команда Михайла Басараба ще двічі забила – Роман Дяків відзначився другим голом, а Гудак реалізував пенальті. Між цими взяттями воріт Іван Максим’юк забив гол престижу – 1:4.

Центральний матч туру – «дербі городенківщини», яке двічі переносилося, «Пробій» приймав «Вільхівці». Хоча глядачі побачили всього один гол, але сама напружена атмосфера, яка панувала на футбольному полі, тримала інтригу до останніх хвилин. Господарі активно розпочали поєдинок і на 7-й хвилині забили, як в подальшому стало відомо, переможний гол. Андрій Кукурудз отримавши передачу у штрафному майданчику з гострого кута пробив по воротах повз Остапа Вульчина, який прикривав ближню стійку. М’яч йшов у сітку воріт, але Роман Лісовик встиг завадити тому переткнути лінію воріт. Проте на добиванні перший Володимир Гультай, який потужним ударом вколотив м’яч у ворота – 1:0.

Ще один матч туру відбудеться 9 листопада, «Варатик» прийматиме «Благо-Юність».

Таким чином, після поєдинків сьогоднішнього дня черніївський «Угаран» продовжує максимально набирати очки і одноосібно очолює турнірну таблицю. Тепер «Вільхівці» відстають від лідера на 3 очки, а на третє місце виходить «Гарда».

Чемпіонат Івано-Франківської області, 6 тур, 16 жовтня

«Карпати» (Брошнів-Осада) – «Нафтовик» (Долина) – 0:0

«Покуття» (Коломия) – «Прикарпаття-Тепловик» (Ів.-Франківськ) – 0:1
Гол: Секрета (63)

«Бескид» (Надвірна) – Гарда (Калуш) – 1:4
Голи: Дяків (9, 55), Пецків (27 пен), Гутак (76 пен) – Максим’юк (67)

«Ураган» (Черніїв) – «Карпати» (Кути) – 7:2
Голи: Данів (15, 54 пен, 73), Зварич (25, 38), Мельничук (28), Кордоба (82) – Луканюк (6 пен.), Ківнюк (16)

«Пробій» (Городенка) – ФК «Вільхівці» – 1:0
Гол: Гультай (7)

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області можна ТУТ.

Фото ФК «Покуття» (Коломия)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!