Калуський р-нНовиниРайони

Калуський р-н: «Збора», «Сокіл», «Рубань», «Колос» – не переможні, а «Сваричів» зазнає неймовірної поразки, результати 5-го туру



16 жовтня відбулись матчі 5-го туру чемпіонату Калуського району сезону 2022-2023 років, в яких лідери груп здобувають перемоги, окрім «Сваричіва».

Група A, 5 тур, 16 жовтня

Продовжує свою переможну ходу ФК «Збора», яка завдала поразку «Войнилову» на його полі. За рахунку 0:3 на користь гостей, «Войнилів» відзначився голом престижу – 1:3. Також без втрат очок йде «Гуменів» – у домашньому матчі впевнена перемога над «Зорею» – 5:0.

«Верхня» здобула першу перемогу в чемпіонаті, перегравши «Негівці» – 2:1, «Довгий Войнилів» і «Рух» у перестрілці переможця не виявили – 3:3.

Верхня – Негівці – 2:1
Гуменів – Зоря (Берлоги) – 5:0
Довгий Войнилів – Рух (Вістова) – 3:3
Войнилів – Збора – 1:3

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Калуського району Група A можна ТУТ.

Група B, 5 тур, 16 жовтня

Першої поразки зазнає «Сваричів», який несподівано поступився «Єдності». У першому таймі Степан Марчук, Роман Мельник і Денис Рабуцький своїми голами, здавалось, забезпечили комфортну перевагу на другий половину гри, але «об’єднана» команда проявила характер, створивши неймовірний камбек – 4:3.

Цим результатом скористався «Сокіл», який завдав поразку «Новиці» і вийшли в одноосібні лідери своєї групи. До перемоги голинської команди приклався Євген Ляхович і дублем вистрілив Віталій Андрейко – 1:3.

Пів команди «Мостище» розписалися у воротах «Карпат» – Володимир Хитровський, Андрій Тимчишин, Лукасевич, Андрій Шуст, Іван П’ясецький і Костянтин Кобута довели рахунок до розгромного – 6:0.

«Перекоси» і «Станькова» розписали між собою бойову нічию – 1:1.

Мостище – Карпати (Дуба) – 6:0
Перекоси – Станькова – 1:1
Єдність (Средній Бабин/Перевозець) – Сваричів – 4:3
Новиця – Сокіл (Голинь) – 1:3

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Калуського району Група B можна ТУТ.

Група C, 5 тур, 16 жовтня

У п’ятницю, 14 жовтня, «Рубань» і «Велдіж» зіграли перенесений матч 4-го туру. Поєдинок завершився з мінімальною перемогою команди з Великої Тур’ї, а єдиний і переможний гол забив Михайло Крайник – 1:0.

За два дня, в неділю, «Рубань» провів черговий матч, здолавши на виїзді «Оболонь» завдяки голам Михайла Тріща і того ж Василя Крайника – 1:2. Ця перемога позволяє команді з Великої Тур’ї збільшити відрив від суперників.

На друге місце у таблиці виходить «Прикарпаття» завдяки впевненій виїзній перемозі над ФК «Станківці». Господарі забили гол у ворота гошівської команди, але ті відповіли дублями Романа Качура і Романа Яремка – 1:4.

Дебютну перемогу в поточному чемпіонаті здобуває «Нафтовик», який на полі суперника переграв «Велдіж» – 1:2.

Велдіж (Шевченкове) – Нафтовик (Яворів) – 1:2
Оболонь (Оболоння) – Рубань (Велика Тур’я) – 1:2
Станківці – Прикарпаття (Гошів) – 1:4
14 жовтня, 4 тур
Рубань (Велика Тур’я) – Велдіж (Шевченкове) – 1:0

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Калуського району Група C можна ТУТ.

Група D, 5 тур, 16 жовтня

Чергову перемогу в чемпіонаті здобув «Колос», який в Тужилові завдав поразку місцевій команді. «Тужилів» у кожному з таймів реалізував пенальті у ворота суперника, але получив у двічі більше у власні в кожному з таймів. Олег Локатир і Мар’ян Джус відзначились за «Колос» у першій половині гри, а по перерві розвинули перевагу ціневчан Василь Гутак і Андрій Тринчук – 2:4.

«Студінка» у домашньому поєдинку впевнено розібралась із «Завадкою» – 4:1, а «Штурм» феєрить у домашньому матчі з «Підгірками» – 6:2.

Тужилів – Колос (Цінева) – 2:4
Штурм (Сівка-Калуська) – Підгірки (Калуш) – 6:2
Студінка – Завадка – 4:1

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Калуського району Група D можна ТУТ.

Фото ФК «Рубань» (Велика Тур’я) (з матчу «Рубань» – «Велдіж»)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!