Коломийський р-нНовиниРайони

Коломийський р-н: «Факел» і «Вовки» йдуть у відрив, «Семенівка» одноосібно очолює групу «В», результати 4-го туру



В неділю, 9 жовтня, в чемпіонаті Коломийського району зіграні матчі 4-го туру. У групі «А» зароджується інтрига, «Факел» і «Вовки» збільшили відрив від переслідувачів, а команди групи «В» потішили вболівальників результативністю.

Група А, 4 тур, 9 жовтня

«Довбушівець» на домашньому полі завдав поразки «ДОЗу». Героєм матчу став Тарас Козяк, який тричі вразив ворота коломиян, на що ті не знайшли аргументів для відповіді – 3:0. Тепер в активі Тараса Козяка 9 голів у 4-х матчах і лідерство в гонці бомбардирів районного чемпіонату, а його «Довбушівець» наздоганяє «Підгір’я» у турнірній таблиці.

Іванівецька команда у свою чергу поступилися «Хлібичину» з рахунком 2:0. Таким чином «Довбушівець», «Підгір’я» і колектив з Лісного Хлібичину на чолі групи «А» з дев’ятьма очками в кожного.

«Лісна Слобідка» розтрощила в рідних стінах «Мишин» – 7:1, «Голосків» привозить з Підгайчиків максимум очок (2:4), а «Вікторія» завдяки голу Володимира Жолоба в кінці першого тайму перемагає на виїзді «Отинію» – 0:1.

Довбушівець (Печеніжин) – ДОЗ (Коломия) – 3:0
Лісна Слобідка – Мишин – 7:1
Хлібичин (Лісний Хлібичин) – Підгір’я (Іванівці) – 2:0
Княгинин (Підгайчики) – Голосків – 2:4
Отинія – Вікторія (Велика Кам’янка) – 0:1

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Коломийського району Групи «А» можна ТУТ.

Група Б, 4 тур, 9 жовтня

«Факел» у домашньому поєдинку в «суху» переграв «Колос» з Белелуї. У кінці першого тайму Ярослав Гнатюк вивів команду з Троїці вперед, а в другій половині гри Максим Гоянюк і Тарас Буджак закріпили перевагу «Факела» – 3:0.

Не відстають від троїцької команди «Вовки», які завдали першої поразки в чемпіонаті гостям зі Стецевої. Іван Никифорук швидким голом, на 7-й хвилині, вивів «Стецеву» вперед, але ще у першій половині гри Іван Петрук зрівняв рахунок. У другому таймі «Вовки» не лише вийшли вперед, а й довели рахунок до розгромного. Василь Будейчук, Володимир Костик і Степан Захарук встановили рахунок 4:1.

У домашньому матчі «Борщів» розійшовся результативною нічиєю з «Черемошем». У першому таймі Олександр Гоян та Іван Ватаманюк подали заявку на перемогу залуччан, але Ростислав Веселовський з 11-метрової позначки відновив інтригу в матчі. Другий тайм розпочався з голу Івана Ватаманюка, який вдруге збільшив перевагу гостей до двох голів. «Борщів» скоротив відставання від суперника на 65-й хвилині завдяки голу Івана Козоріза, а за хвилину до кінця матчу Руслан Гриник врятував господарів від поразки – 3:3.

На гол гравця «Прута» Дмитра Волощука «Єдність» відповіла влучним ударом Тараса Никифорчина – 1:1, «Ганьківці» голами Василя Николайчука і Вадима Лазаренка у другому таймі переграли «Покуття» – 2:0, а Назарій Молофій на останній хвилині приніс перемогу красноставецькому «Колосу» над «Рибницею – 1:2.

Борщів – Черемош (Залуччя) – 3:3
Вовки (Вовчківці) – Стецева – 4:1
Факел (Троїця) – Колос (Белелуя) – 3:0
Прут (Прутівка) – Єдність (Балинці) – 1:1
Рибниця (Новоселиця) – Колос (Красноставці) – 1:2
Ганьківці – Покуття (Підвисоке) – 2:0

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Коломийського району Групи «Б» можна ТУТ.

Група В, 4 тур, 9 жовтня

Результативним виявився тур у групі «В» – мінімум 4 голи у матчі.

У центральному поєдинку «Перспектив» завдав першої поразки «Вихору», забивши чотири голи, на що Тишківці відповіли одним влучним ударом – 4:1.

«Семенівка» зі 100%-м результатом в поточному сезоні. Покер Романа Колодія і гол Романа Гурака забезпечили перемогу над копачинським «Дністром» – 5:2.

До лідерів підтягуються «Яспіль», який розгромив «Альянс» 4:0, і «Дністер» з Городниці завдяки перемозі над «Скалами» – 1:4.

Семенівка – Дністер (Копачинці) – 5:2
Колос (Чернятин) – Вікно – 5:2
Старт (Старий Гвіздець) – Торговиця – 2:2
Перспектив (Рашків) – Вихор (Тишківці) – 4:1
Альянс (Далишево) – Яспіль (Ясенів-Пільний) – 0:4
Скали (Чортовець) – Дністер (Городниця) – 1:4

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Коломийського району Групи «В» можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!