НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 5-й тур: «Нафтовик» громить «Покуття», «Прикарпаття-Тепловик» без втрат очок



У сьогоднішньому 5-му турі зіграно чотири матчі в чемпіонаті області. Матч «Ураган» – «Варатик» відбудеться найближчої середи через участь коломийської команди в чемпіонаті України серед аматорів.

Першої перемоги у Перші лізі чемпіонату області здобуло «Сокільське». Граючи на виїзді з «Карпатами» гості на 1-й хвилині вийшли вперед завдяки голу Ігоря Коржука. По перерві Денис Кушнір і Богдан Савин довели рахунок до розгромного, після чого брошнів-осадці забили гол у відповідь. За три хвилини до завершення матчу відзначився Ромуальд Покачайло – 1:3.

У центральному матчі туру в Долині зійшлися перша і друга команди минулого чемпіонату. «Покуття» підійшло до звітної гри з чотирма перемогами, а «Нафтовик» хоча не програє в поточному сезоні, проте розписав дві нічиї з командами середняками – «Пробоєм» і «Варатиком». В середині першого тайму Василь Лаврінок відкрив рахунок в поєдинку, а під завершення першого тайму Євгеній Петрик подвоїв перевагу долинського колективу. В другому таймі «Покуття» так і не змогло реалізувати свої гольові моменти на відміну господарів. На 75-й хвилині Василь Лаврінок відзначився дублем та забезпечив переконливу перемогу для «Нафтовика» 3:0.

До когорти лідерів підтягується «Прикарпаття-Тепловик». У третьому своєму матчі франківці переграли городенківський «Пробій». По голу в кожному з таймів – Євгеній Соколенко на 37-й і Ярослав Пархуць на 75-й хвилинах приносять перемогу своїй команді 2:0.

Інша франківська команда – «Ніка-Вовчинець», також святкувала звитягу над суперником. Гостюючи в Турці підопічні Андрія Нестерука завдали розгромної поразки тутешній команді. Дублі Андрія Боднарука і Дениса Калина забезпечили комфортну перевагу перед завершальною 30-хвилинкою гри, а гол Станіслава Мориса поставив крапку у побитті «Турки».

Чемпіонат області, 5-й тур, 18 жовтня

Нафтовик — Покуття – 3:0
Карпати БО — Сокільське – 1:3
Прикарпаття-Тепловик — Пробій – 2:0
Турка — Ніка-Вовчинець – 0:5
Ураган — Варатик – відбудеться 21 жовтня

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!