Калуський р-нНовиниРайони

Кубок Калуського р-ну: «Колос», «Студінка», «Сокіл» проходять дальше, результати 1/16 фіналу



Слідом за чемпіонатом району, розпочався Кубок Калуського району. До команд «щасливчиків» – ФК «Гуменів», ФК «Мостище» і ФК «Верхня», що розпочнуть свій шлях за трофеєм зі стадії 1/8 фіналу, приєднались 13 кращих команд у своїх парах.

Більше двох тижнів назад першим володарем Кубка Калуського району, який провела реорганізована Калуська районна асоціація футболу (КРАФ), став «Колос». Діючий володар у першому ж матчі продемонстрував свої наміри захистити даний трофей.

У виїзному матчі ціневчани легко справились з «Велдіжом». На 9 хвилині Василь Халусяк відкрив рахунок. Через хвилину Мар’ян Джус забив свій перший м`яч. 20 хвилина – 3:0 і дубль Джуса. Першими своїми забитими голами у складі «Колоса» відзначилися Олег Матуляк та Ігор Костів. Щоправда поміж цими голами господарі провели свою результативну атаку. Остаточний рахунок у матчі встановив Олександр Кузьмин, 6:1 – «Колос» очікує суперника в 1/8 фіналу. (За матеріалом ФК «Колос» Цінева).

«Рух» на власному полі «Річище» поступився команді Станькови 1:4, «Студінка» не помітила «Негівці» на його ж полі – 9:1, а «Перекоси» завдяки голам Ярослава Винника, Івана Побігуна і дублю Василя Савчин вибили з турніру гошівське «Прикарпаття» – 2:4.

У Голинь місцевий «Сокіл» завдав поразку «Зборі». У воротах гостей двічі відзначився Євген Ляхович, а до розгромного рахунок довели голи Олега П‘ясецького, Віталія Андрейка і Владислава Попов – 5:1.

У двох парах долю путівки до 1/8 фіналу визначила післяматчева серія пенальті. «Щасливі квитки» витягли «Довгий Войнилів», перестрілявши «Оболонь» 7:8, і берложецька «Зоря» яка була влучніша за «Підгірки» 4:1.

Кубок Калуського району, 1/16 фіналу 27 вересня

ФК «Новиця» – «Нафтовик» (Яворів) – 5:0
ФК «Негівці» – ФК «Студінка» – 1:9
ФК «Сваричів» – ФК «Завадка» (Завадка) – 1:0
ФК «Тужилів» – «Карпати» (Дуба) – 5:2
«Рух» (Вістова) – ФК «Станькова» – 1:4
«Штурм» (Сівка-Калуська) – «Єдність» (Середній Бабин/Перевозець) – 1:5
«Оболонь» (Оболоня) – ФК «Довгий Войнилів» – 2:2, пен. 7:8
«Прикарпаття» (Гошів) – ФК «Перекоси» -2:4
«Зоря» (Берлоги) – «Підгірки» (Калуш) – 3:3, пен. 4:1
«Тризуб» (Старий Угринів) – ФК «Станківці» – 1:0
«Сокіл» (Голинь) – ФК «Збора» (Збора) – 5:1
«Велдіж» (Шевченкове) – «Колос» (Цінева) – 1:6
«Рубань» (Велика Тур’я) – ФК «Войнилів» – 0:2

Фото Василя Федоріва (з матчу Сокіл – Збора)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!