Калуський р-нНовиниРайони

Калуський р-н: «Збора», «Сокіл», «Студінка» перемагають, результати 8-го туру



У чемпіонаті Калуського району футбольна команда «Збора» почувається досить впевнено. Восьму перемогу з восьми можливих «Збора» отримала у Вістові з місцевим «Рухом» 3:0.

Найближчі конкуренти чемпіона району не відстають. «Студінка» переграла на виїзді «Копанки». Два швидкі голи від Василя Товстухи і Богдана Цюпака не помогли господарям зачепитись бодай за нічию. «Студінка» провела 7 результативних атак із завершенням у воротах «Копанок» – 2:7.

«Сокіл» також здобув на виїзді над результативну перемогу. Під роздачу команді з Голиня попала «Єдність» (Перевозець-Бабин Середній). Хет-триками відзначились Віталій Андрейко і Сергій Дюг, та по разу забили у ворота «Єдності» Ігор Литвин і Роман Івахнюк, що сумарно склало вісім голів. Суперник відповів трьома взяттями воріт – 3:8.

На четвертому місці в турнірній таблиці закріплюються «Перекоси», котрі в меншості завдали поразки гостям зі Старого Угринова «Тризубу». У першому таймі команди обмінялися голами – Віктор Кухар вивів «Перекоси» вперед, а Сергій Мельниченко зрівняв рахунок. Дебют другого тайму виявився за господарями, котрі знову повели в рахунку, гол в активі Дмитра Кухара. Далі автор першого голу в матчі – Віктор Кухар, залишив свою команду в меншості, що на хід поєдинку не надто й вплинуло. Іван Побігун забиває третій гол у ворота «Тризуба», а підсумок в матчі підвів Дмитро Кухар в кінці поєдинку – 4:1.

«Гуменів» і «Пійло» не змогли підібрати ключі до воріт один-одного звівши очну гру до «нулів».

Чемпіонат Калущини, 8 тур, 15 листопада

Рух Вс — Збора – 0:3
Перекоси — Тризуб – 4:1
Гуменів — Пійло – 0:0
Єдність — Сокіл Гл – 3:8
Копанки — Студінка – 2:7

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Калуського району можна ТУТ.

Першість Калущини, 7 тур, 15 листопада

Тужилів — Верхня – 4:3
Карпати Кр — Підгірки – 4:2
Підмихайля — Новиця – 1:1
Бабин-Зарічний — Негівці – 0:1
Войнилів — Тріумф – 2:2
Завадка — Боднарів – 2:1

Ознайомитися з турнірною таблицею Першістю Калуського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!