Коломийський р-нНовиниРайони

Коломийський р-н: «Довбушівець», «Факел, «Перспектив» перемагають, результати 2-го туру



Відбувся 2-й тур районного чемпіонату, в якому «Довбушівець» і «Факел» здобувають мінімальну перемогу, а «Перспектив» впевнено переграє суперника.

Група А, 2 тур, 25 вересня

«Довбушівець» здобуває другу перемогу на старті чемпіонату. У домашньому матчі Печеніжинська команда завдала поразку «Хлібичину» 1:0 завдяки голу Миколи Юхненка.

Дві перемоги з двох здобуває також «Підгір’я». У першому таймі проти «Отинії» відкрив рахунок Михайло Головецький, а по перерві встановив остаточний результат Іван Ващук – 0:2.

«Голосків» вдома поступився «Вікторії». На початку другого тайму гравці Великої Кам’янки Володимир Жолоб і Олег Огородничук зробили комфортну перевагу своїй команді на заключні чуть більше пів години. Роман Дутчак спромігся всього лише скоротити відставання до мінімуму – 1:2.

Мировою розійшлись команди Лісної Слобідки і коломийський «ДОЗ». На гол Романа Ружицького в першому таймі коломияни відповіли взяттям воріт Володимира Сенюка у виконанні Сергія Кваснюка – 1:1.

За рахунку 3:0, до якого довели футболісти Підгайчиків Богдан Качурак, Ігор Нехаєв і Олександр Остапчук, «Мишин» відповів одним голом Віталія Свищука – 3:1.

Княгинин (Підгайчики) – Мишин – 3:1
Голосків – Вікторія (Велика Кам’янка) – 1:2
Лісна Слобідка – ДОЗ (Коломия) – 1:1
Отинія – Підгір’я (Іванівці) – 0:2
Довбушівець (Печеніжин) – Хлібичин (Лісний Хлібичин) – 1:0

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Коломийського району Групи «А» можна ТУТ.

Група Б, 2 тур, 25 вересня

«Ганьківці» після розгромної поразки у стартовому турі здобувають перші залікові очки, зігравши внічию зі «Стецевою». На початку другого тайму Василь Гаврилюк вивів «Ганьківці» вперед, а в останній 10-хвилинці Іван Никифорук зрівняв рахунок – 1:1.

Першу перемогу здобуває «Колос» (Красноставці), який вдало з’їздив в гості до «Покуття». Василь Данильчик на початку другого тайму вивів команду Підвисоке вперед, але зачепитись бодай за очко господарям не вдалося. Дмитро Зубрин, Віктор Волинський і Михайло Орчик приносять перемогу «Колосу» – 1:3. Також відзначимо надійну гру воротаря «Колосу» Василя Личука, який в одному з епізодів врятував свою команду, парируючи пенальті.

«Вовки» вдало входять у сезон, здобувши максимум на старті. На домашньому полі команда Вовчківців переграла «Черемош» завдяки голам Василя Будейчука, який забив у першому таймі, і Степана Захарука, що забив у ворота Дмитра Оробця на 52-й хвилині. За чотири оберти секундної стрілки гості відквитали один гол, але на більше суперник їм не дав. В підсумку 2:1 на користь «Вовків».

«Рибниця» на власному полі здобуває вольову перемогу над «Колосом» з Белелуї. У першій чверті матчу команди розмінялися голами. Рахунок відкрили господарі завдяки Миколи Ковблюк, а на 15-й хвилині зрівняв результат Петро Поливанюк. До перерви «Колос» повів в рахунку, гол в активі Василя Шлемка. У другому таймі «Рибниця» переламала хід поєдинку забивши Денису Тимчук двічі. Спочатку Денис Арсенюк зрівняв рахунок, а Миколи Ковблюк оформивши дубль приносить перемогу команді Новоселиці – 3:2.

З тим же рахунком 3:2 «Факел» переграв «Прут». На 9-й хвилині Сергій Драганюк вивів Троїцю вперед, а ще до перерви Максим Гоянюк подвоїв результат. Лише в кінці матчу гості з Прутівки включились в боротьбу забивши двічі, відзначились Мирослав Рошаковський і Любомир Сандуляк. Але між цим голами свій забив Андрій Чобан.

Ганьківці – Стецева – 1:1
Факел (Троїця) – Прут (Прутівка) – 3:2
Рибниця (Новоселиця) – Колос (Белелуя) – 3:2
Покуття (Підвисоке) – Колос (Красноставці) – 1:3
Борщів – Єдність (Балинці) – 0:0
Вовки (Вовчківці) – Черемош (Залуччя) –2:1

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Коломийського району Групи «Б» можна ТУТ.

Група В, 2 тур, 25 вересня

Дубль Сергія Чикури приніс перемогу команді Семенівки над гостями з Ясенів-Пільного – 2:1. Для ФК «Семенівка» – друга перемога, і разом з «Перспективом», який здобув впевнену перемогу над чернятинським «Колосом» 4:1, та «Вихором», що здолав «Альянс» 3:2, лідирують у своїй групі. В трьох команд по 6 залікових очок.

Семенівка – Яспіль (Ясенів-Пільний) – 2:1
Колос (Чернятин) – Перспектив (Рашків) – 1:4
Старт (Старий Гвіздець) – Вікно – 1:0
Дністер (Городниця) – Торговиця – 4:2
Альянс (Далишево) – Вихор (Тишківці) – 2:3
Скали (Чортовець) – Дністер (Копачинці) – перенесено

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Коломийського району Групи «В» можна ТУТ.

Фото ФК Вікторія (Велика Кам’янка)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!